Hvordan at øge bevidstheden om støj og støjgener

12/25/2011 by admin

Støj er alle omkring os, men det betyder ikke, vi skal bare roligt acceptere usunde og farlige niveauer af støj. Eksponering for høj eller konstant lyde kan bidrage til eller forårsager høretab eller en reduktion i din evne til at høre nogle frekvenser af lyd. Støj kan forhindre dig i at sove, som igen påvirker dit helbred og humør. Støj kan distrahere dig fra dit arbejde, fører til fejl (og deres konsekvenser). Og støj kan producere højt stressniveau ved at udløse kroppens flyvningen-eller-kamp respons, hvilket igen fører til forhøjet blodtryk. Kort sagt, støj er ikke bare en gene - det er et reelt sundhedsproblem.

Jeg har bedømt denne artikel som udfordrende fordi arbejder mod at reducere støj og støjforurening indebærer skiftende holdninger og vaner af mennesker omkring dig. Det indebærer også adressering larmen dekreter og love, hvoraf mange er alvorligt forældede eller behandler ikke selv visse typer af støj. Den bedste måde at gøre dette er gennem uddannelse. Så, lad erfaringerne begynde!

Instruktioner

• Det første skridt er at uddanne dig selv om støj. Du kan ikke forklare nogen, hvorfor noget er skadeligt hvis du ikke forstår det selv. Søg på internettet eller dit lokale bibliotek og universitetsbibliotek for "støj", "støjforurening," "Helbredseffekter af støj" og andre udtryk. Prøv at læse artikler, adresse de faktiske sundhedsspørgsmål og forklare de fysiologiske virkninger af støj på folks fysiske og mentale velbefindende.

• Kontakt din lokale regering og finde ud af hvad de støj eller bekendtgørelser er for dit nabolag eller by. Find ud af hvad county og statslige love der gælder for dit område, også. Spørge hvilken slags håndhævelse er gjort for klage støjproblemer.

• Finde andre mennesker i dit lokale område, som også er interesseret i at reducere støjgener. Overveje at tale med skolen embedsmænd, kvarteret foreninger, og miljømæssige eller sundhedsmæssige grupper i dit område. Skrive breve til lokale aviser og magasiner til at øge kendskabet. Bogføre flyers i biblioteker eller på offentlige BBS'er på shopping centre. Sørg for at give mennesker en måde at svare dig: Hvis du ikke ønsker at bruge dit telefonnummer, overveje at oprette en online gruppe eller blog for diskussion.

• Finde ud af hvem din regeringsrepræsentanter er, og begynde at skrive breve til dem. Forklare din støj spørgsmål--uanset om det er lufthavn, boom biler eller løvblæsere-- og fortælle dem, hvad du vil have gjort. Hvis du ønsker et totalforbud, sige. Hvis du vil stille timer, fortælle dem, at. Stå fast og ikke tage undskyldninger for et svar.

Tips & advarsler

  • Sikkerhedskopiere dine klager med alvorlige data
  • Fortælle folk, hvordan man kan finde mere information om støj og sundhed
  • Medtage henvisninger eller webadresser i alt, hvad du skriver--Husk, uddanne!
  • Netværk; ikke gøre det alene!
  • Forsøge at forblive positiv
  • Lad folk skræmme dig
  • Ikke acceptere undskyldninger for støj forurening

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com