Naturlige urter, der bekæmper blærekræft

12/19/2011 by admin

Naturlige urter, der bekæmper blærekræft

Blærekræft kan forekomme hos personer, som har været udsat for cigaret røg, industrielle kemikalier eller har taget for mange acetaminophen-baserede smertestillende midler. Mens du bør se en onkolog, Spørg hendes råd om supplere din behandlingsregime med naturlige metoder til at bekæmpe kræft. Her er et par urter og naturlige retsmidler, der kan hjælpe i din kamp.

Astragalus

Astragalus-kapsler kan være i stand til at forbedre dine chancer mod blærekræft. Denne urt har været tilsluttet aktivering p53-gen i celler, der kan standse de hormonale signaler, der forårsager kræftceller i blæren til at vokse ud af kontrol. Astragalus-kapsler indeholder roden af denne kræft-bekæmpelse anlæg og bør tages i en 500mg dosis tre gange om dagen.

Maitake

Maitake er en stor svamp, der vokser i bjergene i Japan, der er blevet brugt til at hjælpe kroppen håndtere stress og infektion ved at forbedre immunforsvaret. I Japan er svampen forbundet med øge aktiviteten af dræber T-celler, der kan bekæmpe kræft i bryst, endetarmen og blære. Overveje at tage et tillæg kaldet "Maitake-D" i en dosis på 2.000 mg tre gange dagligt før måltider.

Sibirisk Ginseng

Sibirisk ginseng er blevet brugt til at øge energi og forbedre immunforsvaret i tusinder af år i østlige kultur. Herb---som også kaldes Panax ginseng---kan bremse væksten af blærekræft celler når taget i doser på 300mg pr. dag. Dog må ikke tage denne urt, hvis du har forhøjet blodtryk.

Røde druer

Røde druer der anvendes i naturlægemidler til bekæmpelse af artherosclerotic plaques og forskellige kræftformer. Den sammensatte resveratrol er udvundet fra huden af røde druer og sælges som en anti-aging, anti-kræft supplement. Mens supplementet ikke har vist sig effektiv, kan det muligvis påvirker p53-gen på samme måde som astragalus. Du kan tage tabletter af resveratrol ekstrakt eller drikker rød vin eller lilla druesaft dagligt.

Hvidløg

Denne skarp urt er blevet anvendt i madlavning og naturlægemidler for tusinder af år. Urten er foregav at hjælpe sår heler, gavne kolesterolniveauer og reducere størrelsen af tumorer. Du kan tage en entero-coated tablet hvidløg i dosis af 900mg per dag. Bemærk, at dette vil bidrage til at supplere immunterapi behandling af blærekræft men vil modvirke virkningerne af bifidus og lactobacillus kulturer taget for fordøjelsesproblemer.

Advarsel

Nogle naturlægemidler kan forårsage allergiske reaktioner eller kan interagere negativt med medicin, som du i øjeblikket tager. For eksempel, må ikke tage hvidløg kosttilskud, hvis du tager et blodfortyndende medicin såsom warfarin (Coumadin). I almindelighed, konsultere din onkolog, læge eller integreret læge før du tager naturlægemidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com