Virkningerne af Magnesium på hjertet

01/11/2012 by admin

Virkningerne af Magnesium på hjertet

Magnesium er afgørende for et sundt hjerte. Alle organer i kroppen, især hjertet, sammen med dine muskler og nyrer, behøver mineralsk magnesium. Sammen med at hjælpe hjertet bevare sin kraft, hjælper det også til at strukturere dine tænder og knogler; spiller en rolle i energiproduktion; aktiverer enzymer; aids i elektrolytbalance, muskelfunktion, centrale nervesystem funktion, ilt optagelse og glukose metabolisme; og hjælper med at regulere calcium, zink, kobber, kalium, vitamin D og mange andre næringsstoffer. Utilstrækkelig niveauer af magnesium kan enormt påvirker hjertet, manifesterer sig i hjertesygdomme og hjerteanfald, og bidrager til ekstra hjerteslag.

Hjertet og Magnesium

Hjertet har brug for en tilstrækkelig mængde af magnesium til at fortsætte med at slå. Uden det, hjertet kan faktisk holde op slå, forårsager et hjerteanfald. Desuden er en tilstrækkelig mængde magnesium vigtigt for at opretholde et sundt hjerte. Det kan hjælpe til at opretholde en normal hjerterytme. Det gives også til visse personer til at reducere deres chancer for at udvikle atrieflimmer og hjerte arytmi (uregelmæssig hjerterytme), og til patienter med kongestiv hjerteinsufficiens. Tidlige tegn på degeneration i hjertet kan som de vedrører ordentlig magnesiumniveauer normalt præsentere som ændringer i hjertefrekvens (beats), angina og passerer ud efter meget tunge motion eller sport-relaterede aktiviteter. Hvis dette er tilfældet, gøre opmærksom på disse hændelser og kontakte din læge så hurtigt som muligt.

Mad og Magnesium

Du kan modtage magnesium fra den mad, du spiser. Fødevarer meget rige på dette mineral omfatter tofu, sort rem melasse, korn hele, bælgfrugter, nødder, frø, frugter (især bananer), grøntsager, urter (sage, basilikum, fennikel, spidskommen, Merian, dild ukrudt og krydrede), tang og bladgrøntsager. Spise på denne måde er lettere sagt end gjort. På grund af dette får de fleste folk ikke så meget magnesium fra deres kost som de burde.

Symptomerne på magnesiummangel

Mange mennesker lider af magnesiummangel om kendt eller ukendt. Almindelige symptomer relateret til en mangel på magnesium er hovedpine, migræne, træthed, muskelkramper og spasmer, søvnforstyrrelser, lavenergi, backaches, hjerte lidelser, nyresten, osteoporose, søvnløshed, højt blodtryk, depression, opmærksomhed underskud lidelse, anfald og gigt. Hvis magnesium er lavt, kroppen begynder at komme ud af balance, og mange andre næringsstoffer og mineraler kan ikke fungere korrekt, når dette sker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com