Farerne ved prikkende med en sprøjte

07/26/2011 by admin

Farerne ved prikkende med en sprøjte

I den tid det tager dig at punktere din hud med en beskidt nål, mikroorganismer indtaste såret og kigge efter et miljø, der er egnet til vækst. En simpel pik med en sprøjte kan inficere en person med stivkrampe, hepatitis og nekrotiserende fasciitis, kendt som den "kød at spise sygdom." Farer forbundet med prikkende huden med en sprøjte nål kan forårsage sådanne ødelæggelser til en persons helbred at døden er en mulighed. Den højeste risiko for infektion er sundhedspersonale, der beskæftiger sig med skarpe genstande dagligt. Derfor er visse protokoller på plads for at undgå ulykker. Faren stadig eksisterer for enhver person, der kommer i kontakt med en brugt sprøjte, herunder børn. Det er vigtigt for offentligheden at vide hvordan du undgår personskader og hvad man skal gøre, hvis en opstår.

Kuld patrulje

Oprydning projekter sponsoreret af Fællesskabets organisationer forsøg på at adresse papirkurven på gaderne, legepladser og parker. Fællesskabet frivillige projekter, der involverer grupper af unge som spejdere, drenge og piger klubber og kirkelige grupper har brug for sikkerhed protokoller på plads før aktiviteter begynder. En vigtig regel at følge er ikke at nå til en bunke af trash eller snavs med dine hænder. Det er ikke usædvanligt at finde snavsede sprøjter blandt vragrester. Altid udnytte en kost og støv gryde. Beskyt fødderne ved at bære støvler. Handsker kan ikke beskytte hænder fra pricks, men en dobbelt håndhævelse af industrielle handsker over et par gummihandsker vil holde væsker fra siver ind på huden. En kaffe kan fungerer godt som en skarpe container for nogen kanyler og sprøjter fundet.

Medicinsk personale

Medicinsk personale udsættes for farerne ved nål sprøjte pricks hver arbejdsdag. Enheder, der har en masse aktivitet såsom nødsituation og operationsstuer har en større risiko end andre enheder. Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) rapporter at over 380.000 nål sticks forekommer hvert år i sundhedsfaciliteter i juli, 2010. Ud over transmission af human immundefekt virus eller HIV, og hepatitis B og C udgøre 20 andre patogener en risiko for ansatte i sundhedssektoren. Sikkerhedsforanstaltningerne omfatter nål-låsning sprøjter og engangsbeholdere for klid. Personale er forpligtet til at få vaccinationer for hepatitis i hele USA.

Brug af narkotika

CDC rapporterede 3,932 nye HIV-tilfælde i 2009 af stiknarkomaner. Nye tilfælde af stofmisbrugere med AIDS var 4,942 for det pågældende år. Forebyggelse at mindske spredningen af HIV og hepatitis blandt stiknarkomaner omfatter sprøjtebytning programmer og uddannelse fora i høj drug bruge kvarterer. I 2002 rapporterede CDC en 30 procents reduktion i narkotikarelaterede HIV.

Behandling

Arrangere behandling for enhver nål pik der indeholder en ukendt stof, eller når den bruges på en anden person. Tage sprøjten til hospitalet med dig. Pak det ind i klud og læg den i en pose. Forvent test for at bekræfte eventuelle udsættelse for hepatitis eller HIV. Du kan også modtage forebyggende behandling for stivkrampe. Du bliver nødt til at vende tilbage eller besøge din læge for at gentage HIV-testning i seks måneder efter skade.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com