Præ-Diabetes: Hvordan til at tabe

08/16/2011 by admin

Præ-Diabetes: Hvordan til at tabe

Præ-diabetes fungerer ofte som en forløber for udvikling af Type 2 diabetes. Betingelsen manifesterer sig som høje blodsukkerniveauer; Det er dog ikke højt nok til at blive klassificeret som diabetes. American Diabetes Association, at der er 57 millioner mennesker i USA med præ-diabetes. Venstre umarkeret, er før diabetikere modtagelige for hjerte og kredsløbsproblemer. Ifølge en undersøgelse offentliggjort af den nationale Diabetes Information Clearinghouse, reducerer en person, der er diagnosticeret som en Pre diabetiske, der taber 5-7 procent af hans organ vægt og gør livsstilsændringer sin risiko for at få Type 2-diabetes.

Instruktioner

• Se en læge, før du starter et vægttab program. Du læge vil gøre din krop fungerer korrekt, checke dit blodtryk, nyre funktioner, hjerte, lever, øjne og blod glucose niveauer. Han kan give dig med en blod-glucose meter og vise dig hvordan du bruger det når du kommer hjem. Hertil kommer, Spørg din læge om diætister, kosten forslag og motion. Du kan have at gøre månedlige besøg, så han kan måle dit vægttab og dit blodsukkerniveau.

• Ændre din kost. Handel med stegte fødevarer til kogt og bagt lean kylling, fisk og oksekød. Spise en kost rig på frugt og grøntsager, hvilket gør det til et punkt at vælge mange forskellige farver. Pluk ikke-stivelsesholdige grøntsager som bladgrøntsager, spinat og gulerødder og spise hele korn brød i stedet for forarbejdede mel. Reducere dit indtag af højt kalorieindhold desserter og spiser kun fedtfrie mejeriprodukter. American Diabetes Association antyder at spise fisk mindst tre gange om ugen og se din portionsstørrelser. Se en diætist, der har specialiseret sig i diabetisk patienter til at hjælpe dig komme med en kostplan. Diætist vil sandsynligvis foreslår, at skrive ned dine spisevaner.

• Udføre aerobic motion. Aerob træning øger din puls, arbejde hjertet musklerne og øger din vejrtrækning. Prøv at få mindst 30 minutter fem gange om ugen, afhængigt af dit konditionsniveau. Hvis du har aldrig udøvet før eller er ekstremt overvægtige, start med gåture, skånsomme aerobic, biking eller vand aerobic. Prøv at tilføje aerobe aktiviteter til din hverdag, såsom at tage trapperne på arbejdet.

• Tilføje styrke uddannelse og fleksibilitet træning. Styrke-træning øvelser opbygge stærke knogler og muskler. De gør det også lettere at bære købmand eller dine børn. Start med 2 lb vægte og arbejde din vej op til tungere vægte. Træne i mindst 30 minutter tre gange om ugen. Tage kredsløb klasser, at tilføjer cardio og styrketræning. Planlægge møder med en personlig træner, hvis du føler du har brug for hjælp med din teknik. Fleksibilitet og udspænding reducerer kroppens sårbarhed til skade. Stræk før og efter din træning og gøre fleksibilitet aktiviteter som Pilates mindst to gange om ugen. Tjek niveauer dit blodsukker 30 minutter før og efter træning.

• Drik masser af vand. Du ønsker at undgå dehydrering og svimmelhed hele dagen, og når de udøver. Sørg for at drikke et glas vand før udøve.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com