Phentermine: Alvorlige bivirkninger

08/26/2011 by admin

Phentermine er en medicin, der er ordineret af læger til at støtte i vægttab. De fleste af de mennesker, der bruger det er overvægtige, og vil have yderligere hjælp, der kan komme fra ved hjælp af en kost aide. Selv om sjældne, er alvorlige bivirkninger muligt ved brug af phentermin.

Hjerte

Phentermine kan forårsage nogle mennesker at opleve hjerte-kar-problemer, såsom arytmi, øget hjertefrekvens, forhøjet blodtryk, smerter i brystet og ventil problemer. En stigning i blodtrykket er også muligt.

Nervesystemet

Nogle mennesker har haft alvorlige bivirkninger i det centrale nervesystem, herunder følelse rastløs, bliver over-stimuleret, søvnforstyrrelser, følelser af eufori, hovedpine og endda oplever psykotiske humørsvingninger og underlige opførsel.

Seksuel

Phentermine er blevet rapporteret at påvirke nogle mennesker med svære seksuelle bivirkninger. Drastiske ændringer i libido, og manglende evne til at opnå orgasme, som erektil dysfunktion, er muligt.

Allergiske reaktioner

Nogle af de mest alvorlige bivirkninger kan forekomme at være en allergisk reaktion og bør rapporteres til en læge. Hud udslæt, nældefeber, åndedrætsbesvær, kløe, problemer med vejrtrækning eller følelse stram i brystet, svær humørsvingninger, hævelse, og oplever rystelser er alt muligt.

Mest alvorlige

Der har været nogle rapporterede tilfælde af død, når du bruger phentermin. Denne alvorlig reaktion, på grund af bivirkninger af hjerte, nervesystem eller alvorlig allergisk reaktion, har været mere tilbøjelige når phentermin er taget sammen med en anden medicin eller narkotika, men skal betragtes som en mulig bivirkning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com