Ringorm behandling med jod

06/17/2012 by admin

Ringorm behandling med jod

Jod er et fælles antiseptisk klassisk bruges til at dræbe bakterier og svamp i medicinske situationer. Ringorm er ikke en orm – det er en svamp og kan være meget smitsom mellem mennesker og endda kæledyr. Selv om receptpligtig medicin til behandling af ringorm, er en god billig alternativ kur at bruge en jod krat.

Behandling af ringorm ved hjælp af jod

Købe jod krat på en lokale super marked. Køb "tamme" jod som povone jod også kendt som Povidine eller Betadine. Brug ikke tinktur af jod, som det er for barsk. Starte ved hjælp af anti-bakteriel sæbe og vand til at rense det inficerede område. Lave ikke afvaske håndklædet bruges til at tørre området vasket i normal vask bin. I stedet vaske det i varmt vand og blegemiddel bad. Brug køkkenrulle til at tørre det inficerede område og smide dem væk i en separat plastikpose, hvis du kan.

Brug en vatpind og Anvend jod på det inficerede område. Dække området med et band-støtte, hvis planlægger at gå i offentligheden at undgå spredes svampen. Svaber området tre gange om dagen, om morgenen efter badning, til frokost og før sengetid. Ikke svaber området mere end tre gange om dagen da det kan føre til jod poising, som kan forårsage tørst, opkastninger, manglende evne til at urinere og feber. Jod bør destabilisere celler i svampen, effektivt dræber det i et par dage til et par uger afhængigt af sværhedsgraden af svampeinfektion. For at undgå spredning af svampen, Sørg for at bortskaffe band hjælpemidler, der anvendes til at dække svamp i en plastikpose, der er adskilt fra den normale trash beholder.

Efter ring orm er gået væk Husk at rense enhver lagner, håndklæder og alt andet ring orm kan være kommet i kontakt med under svampeinfektion. Ringorm kan være meget smitsom, og en person kunne nemt inficeres igen, hvis hun kommer i kontakt med enhver sidesten sporer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com