Virkningerne af parfume lugt på mennesker med MS

11/02/2012 by admin

Virkningerne af parfume lugt på mennesker med MS

Multipel sklerose er en kronisk lidelse i centralnervesystemet, som består af rygmarven, hjerne og synsnerverne. Der er forskellige niveauer af alvorlighed med MS, så ingen person lever med sygdommen har samme symptomer som andre. Med stigningen i syntetiske kemikalier i parfume på markedet i dag, er det klart, at nervegifte i parfumer negativt påvirker mennesker med MS.

Symptomer

Symptomer på MS varierer fra hver person diagnosticeret. Nogle af de mere almindelige symptomer er følelsesløshed i arme og ben, lammelser, synstab, træthed og koordinering problemer. Mindre almindelige symptomer omfatter synkebesvær og tale lidelser. Symptomer har tendens til at komme i form af et tilbagefald, men nogle symptomer varig længere.

Kemikalier

Kemikalier i parfume er giftige for alle, men de er især giftigt for brugeren, fordi han eller hun indånding af kemikalier og absorbere dem gennem huden. De fleste af kemikalier, der anvendes i duftstoffer er syntetiske stoffer, der kommer fra råolie (petrokemikalier), som er affaldsprodukter i olieindustrien. De består af mange toksiner, herunder benzen derivater og aldehyder. Alkohol er et opløsningsmiddel for disse kemikalier og myelinskeden af nerveceller. Toksiner kan skade disse nerveceller, fører til centrale nervesystem sygdomme som MS.

Bivirkninger

Nogle af bivirkningerne for mennesker med MS, der er udsat for toksiner i parfume er afasi, sløret syn, desorientering, svimmelhed, hovedpine, sult, hukommelsestab, følelsesløshed i ansigt, nakkesmerter og smerter i rygsøjlen. Toksiner i parfume kan også forårsage en person med MS, der er i god sundhed har et tilbagefald.

Løsning

Mange arbejdspladser er ved at vedtage en "duftfri" politik hvor arbejdstagere accepterer ikke at bruge nogen produkter (shampoo, lotion eller parfume) med duftstoffer i dem. Arbejdsgiveren stopper også ved hjælp af duftende rengøringsmidler. Dette er en vanskelig politik til at gennemtvinge, da der er så mange duftende produkter, og de kan ikke gå ind i arbejdernes hjem og regulere hvilke produkter, de bruger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com