Lav natrium, fedtfattig kost

10/05/2012 by admin

En lav i fedt og natrium madplan er en meget sund kost, både for vægttab og langsigtede sundhed. Kost høj i natrium har været knyttet til forhøjet blodtryk og hjerte-kar- og nyresygdomme. Begrænse natrium til et overkommeligt niveau hjælper med at undgå disse former for betingelser. Undgå fedtholdige fødevarer fører til vægttab og resterende på en sund kropsvægt, som er til gavn for generelle sundhed.

Lav natrium

Ifølge Mayoclinic.com, natrium har tre positive funktioner for den menneskelige krop: det hjælper med at opretholde en ligevægt mellem væsker, hjælper det sender nerveimpulser og det aids sammentrækning og afslapning af muskler. Men, hvis en person forbruger for meget natrium, overskydende kan begynde at ophobe sig i blodet. Dette rejser mængden af væske at hjertet skal pumpe gennem blodkarrene og øger presset på alle dele af kredsløbet. According to Health.Harvard.edu, adults' daily intake of sodium should not exceed 2,400 mg, and Weight-Loss-Professional.com recommends low sodium dieters cut that to 500 to 1000 mg per day. Forbrugerne søger alternativer til natrium kan være interesseret i kalium-baseret alternativer, men de bør konsultere en læge eller ernæringsekspert før du prøver dem, fordi de ikke bør bruges med nogle medikamenter.

Lavt fedtindhold

Skære dit daglige indtag af fedt er en meget sunde valg, da det kan hjælpe dig tabe sig og holde det ud. Den anbefalede daglige fedtindtag er 65 g for en 2,000 kalorie kost og 53 g for en 1.600 kalorieindhold kost. Hvis du ønsker at tabe sig ved hjælp af en fedtfattig kost, skal du indtage færre gram fedt end det anbefalede indtag pr. dag. En masse af fødevarer med højt natriumindhold er også høj i fedt, så undgå både med en fedtfattig, lav natrium diæt er forholdsvis let. Weight-Loss-Professionals.com recommends avoiding canned soup and vegetables, lunch meats, bacon and snack foods like chips and cookies. Nogle sunde, lav fedt, lav natrium-venlige fødevarer omfatter frisk frugt og grøntsager, salater---undgå kommercielle dressinger, der kan indeholde store mængder af natrium---pasta og yoghurt. Der er talrige opskrift bøger til rådighed der er specifikke for lavt fedtindhold, lavt natrium diæter, såsom "American Heart Association lavt saltindhold kogebog" og "The lav natrium Cook Book" af Alma Payne Ralston og Dorothy Callahan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com