Naturopatisk kostvaner

10/09/2012 by admin

Naturopatisk kostvaner

Naturopatisk kostvaner er baseret på spiser ernæringsrigtige fødevarer og vedtage en sund livsstil. Sygdomme som diabetes, højt blodtryk og gastrointestinale problemer er fælles resultater af hvordan spiser de forkerte fødevarer kan påvirke vores kroppe. Naturopatisk kostvaner integrere aspekter såsom at reducere stress, at fjerne affald, spise letfordøjelige fødevarer og forbruger økologiske fødevarer i vellykket kost planer. Naturopatisk kost er ofte krediteret med vende mange sygdomme og genoprette kroppen til et godt helbred.

Fordele af naturopatisk kost

Naturopatisk regimer er til gavn for dieters fordi planerne for menu og motion behandle årsagen til sundhedsproblem. Naturopatisk kostvaner fokusere på at spise hele fødevarer såsom rå frugter, grøntsager og økologisk kød, som er fri for kunstige ingredienser, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Naturopatisk kost trænere vise patienter hvor spise den rigtige mad kan forbedre nuværende sundhedsspørgsmål; de ligeledes pålægge dieters i hvordan man kan forebygge fremtidige sygdom af opholder sig på en naturlig motion og kostplan, der er ensrettede specielt til dem. Når dieters forblive flittig om deres naturopatisk kostplan, de sove bedre, er mere aktive, overvinde stressende spørgsmål hurtigere og hjælpe kroppen med healing selv.

Detox og vitalitet

At fjerne kroppen af overskydende affald hjælper puste nyt liv i den. Naturopatisk kost der fokuserer på detoxing og forynge krop og sind basere deres kost planer på forbrugende fødevarer og væsker, rense og genopbygge kroppen. Sunde fødevarer, der er skånsom mod kroppens fordøjelsessystem omfatter eliminative saft citron juice og kokos vand, mens eksempler på beroligende fødevarer vegetabilske supper, frugt og salater samt påfyldning fødevarer såsom hele hvedemel, brune ris og økologisk kød og mejeriprodukter, som alle opretholde kroppen og give det den energi det behov. En sådan naturopatisk detox og vitalitet kost, der fremmer vægttab og øger energi niveau er en tre-ugers detox og vitalitet plan designet af Naturopatisk Læge Dr. Karlo Mauro.

Vægttab

Mange dieters antager, at udøve og minimere, hvad de spiser vil hjælpe dem med at tabe. Når denne metode af slankekure er mislykket, men miste mange dieters håbet. Naturopatisk læger og naturopathic health coaches, at mange faktorer bidrager til en persons evne til at tabe sig, og enkelte faktorer skal tages op i rækkefølge til en dieter til at genvinde et sundt stofskifte. Stress-niveau, kost og motion historie, søvn eksponering, giftige kemiske indtag, hormonbalancen og en helhed-fødevarer kost alle skal kontrolleres for at støtte en positiv stofskifte. For eksempel, foreslår naturopatisk læge Elizabeth Sutherland og endokrinolog Diana Schwarzbein, at en vellykket naturopatisk kost forbedrer insulin absorption og væv muskelmasse, og tilskynde patienter til at få tilstrækkelig søvn, indarbejde stress-coping metoder og tage næringsstof kosttilskud.

Kostplan og strategier

Naturopatisk kost planer omfatter tre afbalanceret måltider og mindst en snack om dagen. Portionerne er også vigtigt, fordi overspisning fører til vægttab få. Dieters bør spise foreslåede portionsstørrelse er angivet på produktets emballage. Naturopatisk dieters skal styre deres salt og sukker indtag, undgå højt kalorieindhold fødevarer, undgå at spise på ikke-udpegede gange, motion og undgå fødevarer med højt indhold af kulhydrater. Foreslåede morgenmad måltider er en kombination af to af disse fødevarer, fiber-baserede korn, hele korn brød, yoghurt eller æg. Anbefalede frokost fødevarer omfatter rå grøntsager, hele korn pasta, dampet eller Wok-stegte grøntsager og grønne grønne salater. Middag forslag omfatter søde kartofler, brune ris, bagt kød, dampet eller rå grøntsager og miso suppe. Snacks bør bestå af rå frugter eller grøntsager og nødder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com