Sundhed risikovurdering undersøgelse Scoring

10/05/2012 by admin

Sundhed risikovurdering undersøgelse Scoring

Sundhed risikovurderinger er et hyppigt anvendte screeningsværktøj i sundhedsfremme. Disse vurderinger bruges til at identificere problemer og bidrage til at fremme de mange aspekter af at spise sundt, fysisk aktivitet og en samlet sund livsstil. HRAs kan hjælpe med at reducere sundhedsudgifterne, og bidrage til at forbedre sundhed og moral af deltagerne, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse.

Funktioner

Sundhed risiko vurdering undersøgelser give deltagerne med en evaluering af den aktuelle tilstand af deres sundhed, herunder eventuelle sundhedsrisici. HRAs består af et omfattende spørgeskema, en kalkuleret risikoscore og feedback. Sundhed risikovurderinger fange oplysninger, herunder demografi (alder, køn), livsstil (motion, tobaksrygning, alkohol og kost), personlige og familiemæssige medicinsk historie, fysiologiske data (vægt, højde, kolesterol og blodtryk), og holdninger og vilje til at foretage ændringer for at bedst fremme en persons egen sundhed.

Fordele

Wellness råd of America har fastlagt de mange resultater og fordele ved udførelse sundhed risikovurderinger. Individer er i stand til at se en oversigt over deres aktuelle sundhed, overvåge deres sundhed over en periode og ændre deres livsstil, ifølge WELCOA. HRAs give enkeltpersoner oplysninger om hvordan man laver ændringer i livsstil og hvordan de skal håndtere deres egen sundhed, og giver adgang til sundhed trænere. HRAs giver indblik i en persons villighed til at foretage ændringer, hjælpe med at overvåge sundhedstilstanden, give oplysninger om produktivitet, vurdere forandringer i individets sunde vaner og bidrage til at udvikle en resultatorienteret sundhed fremme program.

Begrænsninger

Mens sundhed risiko vurdering undersøgelser er en himmelvidt anvendte værktøj i fremme sundhedsindustrien, findes begrænsninger. De tager og administrerer HRAs skal være klar over, at HRAs giver ikke diagnoser og bør ikke erstatte rutinemæssige besøg med en sundhedspleje udbyder. Derudover findes ingen garanti for, at dem, der tager sundhed risiko vurdering undersøgelser vil handle på de oplysninger, der er fastsat under vurderingen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com