Hvordan man bruger elektricitet at dræbe Mycoplasma

12/10/2012 by admin

Mycoplasma er over 110 arter af patogene bakterier, der forekommer hos dyr, insekter og planter; de inficerer blodet og slimhinder i geder og får, og forårsage urinvejsinfektioner og lungebetændelse hos mennesker. Mycoplasma er svært at dræbe, fordi de mangler cellevægge og kan overleve uden ilt på en bred vifte af våde og tørre overflader. Elektricitet kan bruges til effektivt at fjerne mycoplasma i fødevarer, drikkevand, hjem og måske endda mennesker.

Instruktioner

• Oprette elektrolyse vand, en fortyndet opløsning af tabel salt og vand fra hanen. Industrivand electrolyzers er tilgængelige for mellem $2.000 og $10.000, mens håndholdte vand electrolyzers kan købes for under $200 for små mængder. Eller oprette din egen vand electrolyzer ved at placere to elektroder i vand og tilslutning til den positive ende af en strømkilde, såsom et 9 volts batteri, og den anden til den negative ende.

• Kombinere direkte elektrisk strøm med antibiotika for at sterilisere belagt overflader. Rengøring løsning har svært ved at nå bakterier indlejret i lagdelt belægninger som dem der findes på medicinske instrumenter eller industrielle fødevareproducenter, der henviser til, at direkte elektrisk strøm kombineret med et antibiotikum løsning trænger flere lag.

• Bruge direkte elektrisk strøm uden antibiotika. Jævnstrøm alene har en bakteriel kill Vurder ti gange i et antibiotikum alene. Mycoplasma dræbe satser varierer afhængig af retning af aktuelle og behandlingens varighed.

• Passere en lav spænding pulserende elektrisk strøm gennem væske. Den kontroversielle Beck protokol, som hævder at dræbe blodbårne og gastrointestinale mycoplasma i mennesker, gælder pulserende strøm.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com