Post-op lumbal Fusion procedurer

09/26/2010 by admin

Post-op lumbal Fusion procedurer

Målet med en lumbal fusion er at sammensmelte ryghvirvler sammen til at forhindre smerter, følelsesløshed, prikken, og stoppe unormal bevægelse i rygsøjlen. Ordentlig postoperativ behandling af patienten, der har gennemgået en lumbal fusion er afgørende for succes af denne operation. Efter operationen, det tager ca. tre måneder for fusion at helbrede korrekt, og i løbet af denne tid, taget mange skridt til at sikre et vellykket resultat.

Holde patienten behagelig

Umiddelbart efter operationen er det vigtigt at holde patienten behagelig. Når han eller hun vender tilbage fra kirurgi, vil han eller hun mere end sandsynligt erfaring smerte, som vil være alt fra mild til skarpe. Patienten vil have en IV, anvendes til at give smertestillende medicin og give væske og næring, indtil han eller hun er i stand til at genoptage spise og drikke. Patienten vil også modtage en IV antibiotika for en periode til at forhindre infektion.

Kost og åndedræts terapi

Patienten bliver meget tørstige efter operationen, men det er vigtigt at give patienten is chips, indtil hendes krop fuldt genindvinder fra anæstesi, der blev givet for at lave operativ behandling. Så snart patienten kan tåle det, han eller hun vil blive givet væsker først og derefter en regelmæssig kost. Det er også vigtigt at lære patienten at gøre dyb vejrtrækning øvelser efter operationen. Den åndedrætsterapeut vil lære patienten at bruge et åndedrætsværn, der vil arbejde for at udvide i patientens lunger, der er meget vigtigt, efter at have kirurgi.

God omsætning er kritisk

God omsætning er kritisk efter operation for at forebygge blodpropper fra formning, så patienten bliver nødt til at bære kompression støvler på hans eller hendes ben, indtil han eller hun er i stand til at stå op og bevæge sig hyppigt. Patienten vil også nødt til at ændre sin stilling i sengen med jævne mellemrum til at lindre smerter og forebygge stamme på webstedet kirurgi. Din sygeplejerske vil hjælpe dig med "log-roll" at ændre holdninger. Log-rullende er at vende dine hofter og skuldre på samme tid uden at belaste din ryg. Sygeplejersken vil også vise dig den rette procedure for at komme ud af sengen, når det er tid for dig at gøre dette trin. Hvis lægen bestilt en bandage, er det vigtigt at lære patienten den korrekte måde at tage det og sætte det på. Patienten skal også instrukser med hensyn til, når skinnen skal bæres.

Gå og sidde

Walking er en vigtig del af recovery for en lumbal fusion patient. Patienten bør starte med at tage korte gåture på gangen, gradvist øge afstanden. Patienten bør ikke opleve overdreven smerte mens du går. Det er også vigtigt at lære patienten at sidde ordentligt. Råde patienten til at sidde i en fast, hard-backed stol. Han eller hun bør ikke sidde længere end 20 minutter. Opholder sig i den samme position for længe efter lumbal fusion terapi vil gøre patienten stiv.

Hæfteklammer, Sting og Steri-Strips

Patienten vil normalt have hæfteklammer eller sting i stedet for kirurgi. Disse vil blive fjernet efter to uger, enten ved en hjem sundhed sygeplejerske, eller når patienten går til lægen for hans eller hendes første helbredsundersøgelse. Steri-strips eller små stykker tape vil blive placeret på snittet til at holde den lukket, og patienten vil blive bedt om at lade dem falde ned deres egen. Med ordentlig post-op pleje, vil patienten kunne vende tilbage til sin normale livsstil inden for et par måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com