Sådan at gå fra en LPN til en RN

09/28/2010 by admin

Licens praktiske sygeplejerske (LPN) eller licens faglig sygeplejerske (LVN i Californien og Texas) ofte omtales som sengelamper sygeplejersken, der udfører hands-on patientpleje. Selvom RNs også er uddannet til at udføre disse opgaver, ligheden ender der og begrænser de finansielle og karriere vækst muligheder for en LPN. Sengen sygepleje er for mange, hvad de elsker og ønsker at gøre. For andre er LPN et springbræt til at blive en RN. Dette er stadig mere populære som RN skoler er overfyldte og har lange ventelister. Mange LPN programmer er åbne for tilmelding og udvider.

Instruktioner

Videreuddannelse muligheder for LPNs

• At fremme deres uddannelse, LPNs har flere muligheder, såsom at blive en RN med en associeret grad (ADN), en BSN (bachelorgrad sygeplejerske) eller bygge bro til MSN (kandidatgrad sygeplejerske) med advance praksis muligheder såsom at blive en sygeplejerske praktiserende læge eller en sygeplejerske pædagog. Hvert niveau vil få yderligere forudsætninger og curriculum specifikke for graden.

• De grundlæggende kurser behov for nogen af disse RN muligheder omfatter college niveau algebra, mikrobiologi, kemi og anatomi og fysiologi. Russer engelsk, historie, samfundsfag, eller amerikanske regering, psykologi, computere og statistik vil opfylde almen uddannelseskrav. Sygepleje kurser i teori og klinisk praksis vil være designet til meed graden og licenskrav.

• LPNs har mulighed for og fordel at fortsætte med at arbejde i feltet sygepleje, mens de fremme deres uddannelse, men skal huske på, at de ikke kan overstige deres omfang af praksis som en LPN. Hvad de måske har fået lov til at gøre som en RN elev i klassen er ikke noget de kan gøre under udøvelsen af deres job som en LPN, hvis det ikke er omfattet af deres anvendelsesområde.

• Det er ikke nødvendigt at først blive og ADN RN at gå videre til BSN eller MSN niveauet. Mange LPN til BSN eller LPN til MSN passerelle programmer har et punkt, hvor studerende kan træffe NCLEX-RN (nationale råd licenser eksamen) og derefter arbejde som en RN mens fuldfører kurset arbejde for BSN eller MSN graden.

• En af grundene til mange sygeplejestuderende har henvendt sig til at blive en LPN er først at LPN læseplanen tager omkring 12-18 måneder til at fuldføre, og derefter kan de arbejde i feltet mens fuldfører deres RN program. Dette giver dem også en mulighed for at fremme deres uddannelse online i stedet for faktisk at deltage i et kollegium. Online uddannelse indstillinger er ikke åben for ikke-sygeplejerske studerende på grund af kravene til hands-on patienternes oplevelse. En LPN, der arbejder på et hospital kan have mulighed for at arrangere for en preceptor at bistå og evaluere deres kliniske erfaringer. Nogle skoler kræver andre ordninger for den nødvendige praktiske erfaring.

• Arbejdsgiverne kunne også være villige til at hjælpe betale eller yde billige lån til LPN at fortsætte sin uddannelse. Legater og stipendier er til rådighed for sygeplejestuderende. Der er også nogle tilgivelse programmer Hvis LPN forpligter til at arbejde i ugunstigt stillede områder eller undervisning i et sygepleje program.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com