Flere nyre betingelse symptomer

10/18/2012 by admin

De mest almindelige symptomer på nyre betingelse er ændringer i vandladning, hævelse, træthed, anæmi, opkastning, kvalme, åndenød, smerter i ben og ryg, svimmelhed, koncentrationsbesvær, kuldegysninger, kløe, udslæt og dårlig eller "metallisk" ånde.

Vandladning

En øget trang til at urinere i løbet af natten antydninger af et problem. Strømmen kan være større end normalt, eller på andre tidspunkter, intet mere end et drys. Urinen kan være boblende eller skummende, overskyet, bleg eller blandet med spor af blod.

Hævelse

Denne betingelse, kendt som ødem, resulterer i vand bygge i kroppen som nyrer, ude af stand til at udvise væsker, forårsage ankler, ben og ansigt til at svulme. Sko, der normalt passer blive svært at få og hævelser omkring øjnene opstår.

Træthed/anæmi

Når nyrerne forværres, er ilt bevægelse bremset, forårsager hjerne og muskler til at trætte. Denne tilstand, der kaldes anæmi, medfører svimmelhed og en manglende koncentration. Åndenød, forårsaget af en væske oprustning i lungerne, kulderystelser og en følelse af konstant forkølelse, udvikle.

Metallisk ånde

En metallisk smag i munden, med ånde, der lugter af ammoniak, er et symptom, kendt som Uræmi. Øget giftstoffer forårsager tab af appetit og påvirke selv smagen af mad. Nogle mennesker mister interessen i at spise alle slags kødprodukter.

Flere symptomer

Tør hud, udslæt og tunge kløe er tegn på overdreven affald i blodbanen. Nogle oplever en følelse af kløe dybt ind i knoglen. Forhøjede niveauer af toksiner forårsage kvalme og opkastning. Øgede smerter i benene eller ryggen kan være bundet til polycystisk nyresygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com