Korrekte måde at sidde ved et skrivebord

01/29/2013 by admin

Mange mennesker sidder i lange perioder mens på jobbet. Fordybet i arbejde, de ofte ikke mærke at de har været i samme situation for timer. Når de endelig får, kan de mærke at deres skulder eller nakke muskler føler sig klemt. Efter indførelsen til ergonomi af Iowa State University afdeling af miljømæssige sundhed og sikkerhed er"mens der er undtagelser, en tommelfingerregel at smerter generelt angiver skader på muskler, sener eller ledbånd." At undgå skade, opmærksomhed at sidde i en stol korrekt er et must.

Kropsholdning

"Vinkel på ryglæn er subjektive, men trunk og øverste benene skal danne en vinkel mellem 90 til 115 grader," artiklen "Computer arbejdsstation ergonomi" af Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) rapporter. Lænede sig frem mod en computerskærm, nå for filer og strækker sig over en desktop papirarbejde er aktiviteter, der kompromittere god kropsholdning. Justering af skærm afstand og højde, få til at hente filer og bruge dokumentet indehavere alle hjælpe folk opretholde korrekt kropsholdning.

Stol

En størrelse passer alle gælder ikke for stole. "Bagsiden af knæene bør ikke komme i direkte kontakt med kanten af sæde pan," CDC anfører. "Der bør være 2 til 4 inches mellem kanten af sædet og bagsiden af knæet." Når folk sidder i en stol, der er for store eller små, kan de finde på ryggen af deres ben trangt eller fødderne dinglende. Forkert størrelse stol kan forhindre mennesker sidder med god kropsholdning.

Arbejdsudstyr

Sommetider sætte folk uforvarende stress på deres kropsholdning. Dette kan ske, når du bruger halsen til at holde en telefon mens du taler, eller når computerskærmen er for langt eller høj. For at hjælpe kropsholdning, altid bruge et headset på telefonen. Hvis det ikke er muligt, så Tænd modtageren fra den ene side til den anden hyppigt for at forhindre, at belaste nakken og rygsøjlen. Placer computerskærme lidt over øjenhøjde og i den rette afstand, som CDC siger er "18 til 30 inches fra brugeren."

Tage pauser

Sidder for længe i en stilling er hårdt på kroppen. Er klar over hvor længe du har arbejdet, og hvordan du sidder er afgørende for at opretholde gode arbejdsstillinger, som planlægger regelmæssige pauser. "Sæt en timer hver 30 til 45 minutter til at minde dig om at komme op og flytte rundt," rådgiver Dr. Shane Steadman Mountain sundhed kiropraktik og neurologi Center. Det tager kun et par øjeblikke at stå op, gøre et par arm og hals strækninger, ryste ud af arme og ben og slappe overused muskler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com