Hvad er godt for hånd smertelindring?

02/07/2013 by admin

Smerter i en persons hænder kan have mange forskellige årsager. Uanset om det er gigt, en forstuvning, blå mærker eller bare belaste musklerne, kan smerter stadig hindrer en person. Mens at tage smertestillende medicin er altid en mulighed, er der andre muligheder for at eliminere, eller i det mindste lempelse, hånd smerte.

Massage

Hvis der er ingen alvorlige skader på hånden, som en trukket muskel, splittet senen eller andre fysiske skader, så er massage en af de mest almindelige teknikker, der anvendes til hånd smertelindring. Hvis en person føler hendes hånd krampe, er den første ting hun gør at refleksivt gnide muskel for at forsøge at slappe af det. Dette er en grundlæggende form for massage. Men at få en professionel massage kan øge smertelindring flere gange. Det kan være lidt dyrt, men smertelindring er naturlige, øjeblikkelig, og bedst af alt, centreret om dine hænder. Med smertestillende medicin eller andre stoffer flytte kemikalier hele hele din krop.

Temperatur

En anden fælles metode til at lindre smerter (og hævelse i nogle tilfælde) er at bruge ekstreme temperaturer. Varme puder og isposer vil skabe den nødvendige temperatur, der skal lindre smerter i hænderne. Hvilken temperatur vil arbejde bedre afhænger delvist årsagen til hånd smerten, og delvist på personen. For skader og hævelse, kolde tendens til at være mere gavnlig. For simple ømhed eller at hjælpe den Lidende, slappe af, varme har tendens til at fungere bedre. Folk bør prøve begge sider af temperatur sag at se, hvad der fungerer bedst for dem og deres egen hånd smerte.

Meditation og billedsprog

Meditation og billedsprog (eller guidede billedsprog, hvis en person lytte til instruktionerne) er to andre teknikker, der er nyttige for hånd smertelindring, såvel som for generel smertelindring. Meditation er når en person kommer ind i en behagelig stilling, og han fokuserer sit sind til udelukkelse af distraktioner. Hånd smerte er en distraktion, og hvis en person er dygtige i meditation, det kan blive ignoreret og eventuelt lettet som kroppen slapper ind i en meditativ tilstand. Billedsprog er lignende, og er ofte kombineret med meditation. Det er praksis med at bruge mental visualisering og fokus til at bringe faktiske, fysiske resultater. Et eksempel på dette kunne være at billedet smerter i hånden som en rød energi, og derefter at gøre det dim. Den lysdæmper energi bliver i dit billedsprog, jo mindre smertefuld det bør føle, hvis teknikken fungerer korrekt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com