Hvordan undgår jeg at Pseudomonas

02/05/2013 by admin

Hvordan undgår jeg at Pseudomonas

Pseudomonas er en bakterie, der kan forårsage hudinfektioner, urinvejsinfektioner, diarré, lungebetændelse, meningitidis, otitis media og bakteriæmi. Pseudomonas kan typisk findes i fugtige miljøer, jord og på overflader af planter og dyr. Kilder af stående vand som puljer og vand i blomstervaser, især på hospitaler, kan indeholde Pseudomonas bakterier.

Instruktioner

• Vask dine hænder regelmæssigt herunder før og efter udarbejdelsen af fødevarer, behandling af sår, toiletbesøg, hoste eller nysen i dine hænder og rørende dyr. God håndvask hygiejne er vigtigt at forebygge spredning af bakterier og vira. Scrub sæbe til dine hænder i 20 sekunder før skylning med varmt vand.

• Bruge en alkohol-baseret sanitizer for at rengøre dine hænder, når du besøger steder, der er mere tilbøjelige til at bære Pseudomonas bakterier. Disse omfatter hospitaler, læges kontorer, sygepleje faciliteter og når du er i kontakt med mennesker smittet med Pseudomonas.

• Opbevar din bordplader og andre overflader rene og ændre stående vand hver par dage, for at forhindre kolonisering af Pseudomonas bakterier. Desuden ændre dine håndklæder ofte eller bruge papirhåndklæder til tørre hænder. Beskidte håndklæder kan sprede Pseudomonas og andre bakterier, især hvis nogen i din husstand er syg.

• Undgå at røre dit ansigt. Du kan nemt overføre Pseudomonas bakterier fra et forurenet overflade til din krop med dine hænder.

• Undgå spabade og swimmingpools at ikke check deres vand desinfektionsmiddel og pH niveauer, mindst to gange om dagen. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse er spabade og swimmingpools der har god desinficerende praksis og pH kontrol mindre tilbøjelige til at sprede Pseudomonas bakterier. Dig selv og din badedragt skylles godt efter svømning eller tilbringe tid i boblebadet.

• Ring til din læge hvis du forventer en Pseudomonas infektion. Infektioner forårsaget af Pseudomonas bakterier kan behandles med antibiotika. Undgå at hoste mod andre og bruge alkohol-baserede desinfektionsmidler til at forhindre spredning af bakterier.

Tips & advarsler

  • Brug god hygiejne i dit hjem og på offentlige steder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com