Hvordan til at behandle tand infektioner

02/10/2013 by admin

Hvordan til at behandle tand infektioner

En tand infektion kan også blive omtalt som en tand absces. Nogle symptomer på en tand infektion omfatter smerter ved tygning, en hævede kæbe, feber, dårlig ånde, og følsomme tænder. Hvis du tror, at du kan have en inficeret tand, skal du behandle det højre væk. Forlader din infektionen ubehandlet kan beskadige nok til at kræve din tand skal udtrækkes. Så hvis du ønsker at gemme din tand, og forhindre yderligere komplikationer, bør du se en tandlæge straks.

Instruktioner

• Sted 4 ounce af varmt vand i en kop og tilsæt 2 tsk salt. Bland og bruge til at gurgle med. Bakterier har brug for fugt at vokse. Salt vil tørre ud af området, der tager væk betingelser bakterierne behøver for at overleve. Bakterier vil begynde at dø ud. Saltvandet vil også hjælpe lindre smerten af infektionen. Det er noget du kan gøre straks mens du venter på din tandlæge udnævnelse. Bare gurgle med saltvand løsning en gang hver anden time.

• Tage en over-the-counter smertestillende. Dette vil hjælpe med at tage smerten væk, således at du kan slappe af og begynder at blive bedre. Du kan bruge acetaminophen, hvilket er det samme som Tylenol, eller du kan bruge ibuprofen, som er det samme som Advil eller Motrin. Den rette dosis for en voksen er to acetaminophens hver fire til seks timer, og en ibuprofen hver seks til otte timer.

• Hold en varmepude på din kæbe hvor tand infektion er. Dette gør to ting. Først, det hjælper til at lindre smerten. For det andet, det øger blodtilførslen til det område, hvor din infektion. Dette vil give din krop bedre kæmpe off infektion. Hold den hede afrivningsblok over området i 15 minutter ad gangen så ofte som du skal.

• Se din tandlæge og få et antibiotikum. Dette er meget vigtigt. Antibiotika er nødvendig for at dræbe de bakterier, der forårsager infektionen. Det vil arbejde meget hurtigere end nogen anden form for behandling. Du bør begynde at føle lettelse i 24-48 timer. Det er også vigtigt at du tager en probiotisk eller spise en lille beholder med yoghurt dagligt, fordi antibiotika vil dræbe de gode bakterier og dårlige. Probiotiske eller yoghurt vil erstatte de gode bakterier, der er dræbt.

• Tag to 1200 mg echinacea kapsler hver dag med morgenmad. Echinacea er en naturlig urt, der vil styrke dit immunforsvar samt arbejde for at slippe af med bakterier i munden, der forårsager tand infektion. Koster mellem $7 og $12 og du kan købe echinacea på ethvert apotek eller sundhed butik. Du kan også bestille det fra en online butik som Vitacost (Se afsnittet ressourcer).

Tips & advarsler

  • Du kan gøre en smertestillende i hjemmet ved at kombinere 2 teskefulde af trækul pulver med 2 teskefulde vand. Anvende det på en gauze afrivningsblok og placere den på din tand. Bide tænderne sammen og hold den der i mindst ti sekunder.
  • Hvis din infektionen er alvorlig, kan din tandlæge vil dræne nogle væske. Gnid ikke aspirin i munden. Det kan forårsage yderligere irritation i stedet for arbejde for at lindre smerten.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com