Hvad skønnes lægeligt nødvendigt for Gastric Bypass?

03/19/2013 by admin

Gastrisk bypass-operation er ikke nødvendigvis en "nem vej ud" for vægttab. Dog under visse omstændigheder, kan gastrisk bypass redde liv og hjælpe mennesker, der virkelig ikke kan tabe sig ved en anden metode.

Body Mass Index

Folk med et body mass index (BMI) 40 betragtes sygeligt overvægtige. Enhver med en BMI dette højt kan overveje gastrisk bypass operation. Mennesker med en BMI på over 35, der har andre sygdomme såsom diabetes kan også overveje kirurgi.

Co-morbiditet

Mennesker, der lider af andre sygdomme forårsaget af fedme kan genvinde deres livskvalitet ved at have gastric bypass operation. Højt blodtryk, højt kolesterol og hjerte-sygdomme er et par farlige forhold, der kan forværres eller forårsaget af fedme.

Alder

Patienter yngre end 16 år er normalt ikke accepteret for denne form for kirurgi. Dog ingen øvre aldersgrænse findes, og folk godt ind i deres 70 'er har haft denne operation.

Disciplin

Patienter, der gennemgår denne operation bliver nødt til at følge en streng programmet bagefter og bør besøge klinikken regelmæssigt for at få hjælp.

Sociale virkninger

Mange fede mennesker føler de er blevet sociale tabere, der har været udsat for forskelsbehandling. De kan finde det sværere at få og holde jobs; denne forskelsbehandling (opfattede eller faktiske) kan føre til depression. For dem, kan gastrisk bypass operation hjælpe dem genvinde deres selvtillid og bygge deres selvopfattelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com