Tør Avocado frø for ernæring

09/21/2012 by admin

Tør Avocado frø for ernæring

Avocado er en natrium - og kolesterol-fri frugt med over 20 vitaminer og mineraler. Undersøgelser har dog vist, at frø af avocado indeholder visse sundhedsmæssige fordele i større mængde end selve frugten.

Historie

Avocado frø hvor ikke altid højt respekteret. I en 1951 undersøgelse for University of California sagde Dr. R.C. Haas, frøene var generelt smidt væk, og han har ikke identificeret nogen ernæringsmæssige fordele for mennesker.

Aktuel forskning

I en 2004 undersøgelse offentliggjort i fødevarekemi, fremlægge Dr. Yean-Yean Soong og Dr. Philip J. Barlow beviser for, at avocado frø har antioxidant og phenolforbindelser i større mængder end selve frugten.

Antioxidanter

Antioxidanter styrke kroppens immunsystem ved at beskytte det mod frie radikaler, som er et resultat af øget oxidation i kroppen. En overflod af frie radikaler kan føre til gigt, åreforkalkning og kræft.

Phenolforbindelser

Ifølge en undersøgelse foretaget af Dr. M. Palma og Dr. L. T. Taylor, offentliggjort i Journal kromatografi, kan phenolforbindelser, som er væsentlige elementer i de fleste planter metaboliske systemer, beskytte mod mavesår, kræftfremkaldende stoffer og vira.

Forbrug

De fleste højhastighedstog blendere kan behandle den avocado frø til brug i smoothies og juice.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com