Håndtering og behandling af angst

09/21/2012 by admin

Håndtering og behandling af angst

Angst er en voksende bekymring i USA. Depression er i øjeblikket den øverste psykisk lidelse, ifølge Rutgers University sociolog Allan Horwitz, men han hedder det vil snart blive overhalet af angstlidelser. Ikke alle Ængstelige følelser giver anledning til bekymring: Mild angst er faktisk en normal reaktion på bestemte begivenheder. Angst går ud over dette, dog med symptomer, der komme i vejen for en persons daglige liv og aktiviteter. En angst kan normalt med held behandlet og formåede at hjælpe syge føre en mere normal tilværelse.

Typer

National Institute of Mental Health (NIMH), at der er fem typer af angst, som alle kan normalt håndteres og behandles effektivt. Generaliseret angst indebærer bekymring, angst og frygt, når der er ingen konkrete grund for disse følelser. Social angst er magen til generaliseret angst, men følelserne i dette tilfælde er forårsaget af fælles sociale situationer som at være sammen med andre eller tale over mennesker. Obsessiv-kompulsiv tilstand er en angst, der manifesterer sig i gentagne adfærd som konstant hånd-vask eller ritualer som kontrol ovnen flere gange før du forlader huset. Panikangst indebærer pludselige panikanfald, der normalt ikke har en bestemt udløser. Posttraumatisk belastningsreaktion er fortsat angst, der starter efter en traumatisk liv begivenhed som at blive overfaldet eller levende gennem en alvorlig katastrofe.

Karakteristika

Angst lidelser Association of America, at der er visse kendetegn, der adskiller angstlidelser fra normale stress-baserede reaktioner. For eksempel, en person med hverdagens bekymringer måske nogle tilbringe tid bekymre sig om aktuelle fyringer på hans selskab eller en kamp med sin kæreste. Hans frygt ville have bestemt, legitime årsager. En person med en angst kan bekymre sig hele tiden og være i stand til at lokalisere den nøjagtige kilde. Det ville være normalt for en person der er indstillet til at tale ved et business møde for at være lidt nervøs og bange, men en person med en angst kan gå ind i en fuld-i overstørrelse panik angreb. Forvaltning og behandling er rettet mod kontrollere symptomer og hjælper personen, overvinde de begrænsninger af lidelsen.

Symptomer

Catherine Woulfe, en sundhed reporter for "Sunday Star Times," lister frygt, edginess, rastløshed og irritabilitet som fælles angst symptomer. Disse lidelser kan også årsag søvnproblemer, tænder formaling, nedsat appetit og nedsat koncentration. Fysiske symptomer omfatter hovedpine, muskelsmerter, følelsesløshed, kvalme, svimmelhed og en racing hjerte. Svær angst kan forårsage en person til at tro, han lider af et hjertetilfælde. Behandling er normalt sigter mod forebyggelse eller styring af disse symptomer.

Behandling

NIMH rådgiver, at der er to vigtigste behandlinger for angst, som kan kombineres eller anvendes individuelt: medicin og kognitiv terapi. Der er særlige antianxiety medicin kaldet benzodiazepiner, der ofte er ordineret til kortvarig brug fordi patienter kan opbygge en modstandsdygtighed over for dem. Rivotril, Xanax og Ativan er tre almindelige benzodiazepin mærker. Beta-blokkere kan stoppe visse fysiske symptomer, især når angsten afgrøder kun i visse situationer. Nogle antidepressiva kan også kontrol angstlidelser, selv om de kan have til at blive taget for flere uger før deres virkninger sparke.

Kognitiv terapi er en form for psykoterapi, der lærer angst-ramte til at administrere deres reaktioner på visse situationer. Behandling varer normalt omkring 12 uger, hvor patienten lærer praktiske håndteringsstrategier og bliver desensibiliserede til frygtsomme situationer. Dette gøres som regel individuelt, men gruppe terapi kan også være effektiv, ifølge NIMH.

Forebyggelse

Angst kan ofte forebygges ved hjælp af stress management teknikker. Det kan ikke udvikle sig til en lidelse, hvis det administreres effektivt. Almindelige metoder omfatter regelmæssig motion, meditation, åndedrætsøvelser og progressive muskelafslapning, ifølge hjælpe Guide.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com