Skader forårsaget af Benicar

08/16/2012 by admin

Skader forårsaget af Benicar

Benicar er navnet på olmesartan olmesartanmedoxomil, et stof, fremstillet af Saiichi Sankyo Inc. Benicar kan bruges alene eller i kombination med andre lægemidler til at kontrollere blodtrykket. De fleste patienter oplever ikke skader forårsaget af Benicar, selv om en lille procentdel af brugerne har problemer med det. Benicar bør ikke anvendes under graviditet. De rapporterede hyppigst bivirkning ved at bruge Benicar er svimmelhed.

Benicar og behandling af Hypertension

Ved at blokere hormon angiotensin II, Benicar hjælper med at kontrollere forhøjet blodtryk. Angiotensin II får forhøjet blodtryk af stramme blodkarrene. Når Benicar blokerer hormonet, fartøjerne slappe af og strække, hvilket resulterer i et fald i blodtrykket. Lægerne ordinere ofte Benicar sammen med andre typer af blodtryksmedicin, herunder diuretika for at reducere væskeophobning, for at tage fat på mere end én årsag til forhøjet blodtryk på samme tid. Sammen med receptpligtig medicin er livsstilsændringer, herunder bedre kost og øget motion, også vigtige komponenter i blodtrykket kontrolprogrammer.

Benicar forholdsregler og advarsler

Benicar er generelt sikkert for de fleste patienter. Det bør ikke anvendes under graviditet og ammende. Benicar skal tages for en længere tid til at være effektiv, så en patient bør følge hendes lægens anvisninger omhyggeligt for at få det maksimale udbytte fra stoffet. I de tidlige faser af behandlingen, mens den rigtige kombination af narkotika og doser for en patient bestemmes, kan pludseligt tab af blodtrykket forekomme. En patient skal altid fortælle en læge om receptpligtig medicin, over-the-counter narkotika eller kosttilskud tages således at mulige negative lægemiddelinteraktioner kan undgås.

Benicar under graviditet og ammende

Undersøgelser har vist, at Benicar kan være farligt at et foster under de to sidste trimester af graviditeten. Stoffet kan også spores i modermælk, hvor det kan udgøre en fare for sundhed til spædbarnet. Hvis en patient ved hjælp af Benicar og bliver gravid, skal hun stoppe med at tage stoffet straks og søge råd hos sin læge for alternative måder at styre hendes hypertension under hendes graviditet, og mens hun er amning hendes spædbarn.

Seksuelle bivirkninger af Benicar

Omfattende kliniske undersøgelser fører op til viste FDA godkendelse af Benicar ikke, at det havde nogen negative virkninger på seksuel sundhed af patienter. Dog afprøvning af andre lægemidler i samme klasse som Benicar har vist, at nogle patienter opleve impotens eller en nedsat interesse i sex mens du bruger de testede narkotika. Fordi stoffer i samme klasse som Benicar forårsage nogle problemer med seksuel funktion, bør en patient, der oplever seksuelle problemer under hensyntagen Benicar diskutere symptomerne med en læge, der kan anbefale ændringer i behandling.

Andre bivirkninger af Benicar

De fleste mennesker, der bruger Benicar oplever ikke bivirkninger. De fleste af de bivirkninger, der forekommer er ikke alvorlige og kan behandles med succes. Mindre end 3 procent af patienterne få svimmel mens du bruger stoffet. Mere alvorligt, men langt mindre udbredt, bivirkninger er luftvejsproblemer, hårtab, udslæt på huden og nedsat urin volumen. Benicar er en sikker og effektiv behandling for forhøjet blodtryk i de fleste patienter, men enhver patient, som har kendte bivirkninger eller oplever andre problemer, mens at tage stoffet bør konsultere en læge for råd om håndtering af bivirkninger eller ændre behandlingsforløbet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com