Årsager til føle opbrugt

08/07/2012 by admin

Årsager til føle opbrugt

Stort set alle kender den ubehagelige følelse--at være alvorligt overtrætte, døsig og reduceret af al energi og vitalitet. Hvis du er simpelthen udmattet og føler, at det ikke kan ændres, uanset hvad du gør, nødt du til at gribe ind og undersøge alle de mulige årsager til din nuværende tilstand. En række forskellige årsager kan føre til udmattelse.

Søvn

En af de største grunde bag udmattelse er ikke overraskende, mangel på søvn om natten. For at holde sig frisk og fuld af energi, du har brug at opretholde ordentlig sovende hygiejne, både ved at få nok søvn om natten (omtrent syv til otte timer) og ved at gå i seng og vågne op på samme tid på daglig basis. Hvis distraktioner forhindrer dig i at modtage tilstrækkelig shut-eye, Sørg for at slukke fjernsynet og holde din mobiltelefon fra dit synsfelt.

Koffein

Indtagelse af for meget koffein kan også bringe på alvorlig udmattelse. Selv om koffein er en stimulans og kan give dig en hurtig energi-boost, kan at boost inden for et par timer forårsage du at gå ned og brænde, følelse mere træg, nedslidte og sløv end nogensinde. Også, hvis man indtager koffein lige før sengetid, det kan gøre du føler dig via kabel, hvilket kan resultere i en manglende evne til at falde i søvn hurtigt og nemt.

Mad

Sult kan være en udløsende faktor for udmattelse. Hvis du blot ikke spiser nok, vil du sandsynligvis føler udmattelse over en længere periode. Sørg for at følge en afbalanceret og nærende kost, for at opretholde sunde blodsukkerniveauet. Når blodsukkeret falder, kan en person pludselig oplever intense følelser af energitab og udmattelse.

Mental sundhed

Mennesker der lider af psykiske vanskeligheder også ofte føler opbrugt. Nogle eksempler på fælles mentale tilstande, der er forbundet med overdrevne udmattelse omfatte Greif, nervøsitet, følelsesmæssig stress og alvorlig depression.

Dehydrering

Drikke nok vand er afgørende for en masse grunde, herunder at forhindre udmattelse. Uanset hvad du laver, er tilstrækkelig vand nødvendig for et organ til at opretholde cool og forblive funktionelle og alarm. Målet for otte glas vand hver dag.

Medicin

Udmattelse er en bivirkning, der er forbundet med mange forskellige typer af receptpligtig medicin, herunder mange angst medicin, hypertension medicin, steroider, antihistaminer, steroider og forskellige antidepressive midler. Hvis du tager disse former for medicin, kan konsumption du føler bare være en bivirkning.

Helbredsproblemer

Overvældende konsumption kan også være et tegn på en større sundhedsproblem. Udmattelse er et symptom på mange forskellige sundhedsmæssige betingelser, såsom overaktiv og underaktiv skjoldbruskkirtlen, sukkersyge (type 1 og 2), anæmi, søvnapnø, leddegigt, kræft, leversygdom, nyresygdom, anorexia nervosa, Addisons sygdom, fibromyalgi, kongestiv hjerteinsufficiens og fejlernæring. Hvis du oplever unormal følelser af udmattelse, kunne det være en indikation af et større problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com