Hvordan man Test for Diabetes Mellitus

07/12/2012 by admin

Diabetes mellitus er det fulde navn for hvad de fleste folk almindeligvis refererer til som diabetes. Denne sygdom er karakteriseret ved den unormale behandling af glukose af kroppen, forårsager det at være udvaskede i urinen (dermed sin gamle sygdom etiket "sød urin"). Selv om der er nogle klare tegn og symptomer på diabetes mellitus, kan disse symptomer også være forårsaget af en lang række andre problemer, så du ønsker at have din læge tester dig specielt til denne sygdom.

Instruktioner

• Udføre en regelmæssig urinanalyse. Du lægen vil bede dig om at give en prøve, som han sender til lab at blive analyseret specielt til glukose og ketoner. Disse stoffer i urinen er fortælle eventyret tegn på diabetes mellitus, men dette kan ikke være den endelige test vises før officielt modtager en diagnose.

• Tag en fastende blod glukose niveau test ved at ikke spise mindst 6 timer før lab assistent at tage den første blodprøve. Denne test vil sandsynligvis ske over flere gange, og resultaterne vil blive analyseret sammen for at sikre en høj eller lav læsning var ikke blot på grund af eksterne faktorer som kost eller stress. Du vil blive diagnosticeret med diabetes mellitus hvis din fastende blodsukker niveau er konsekvent 126 mg/dL eller højere.

• Trække blod på ethvert tidspunkt af dagen og om du har spist eller ikke med en tilfældig eller ikke-fastende blod glucose Niveautest. Hvis resultaterne registrere en glukose niveau højere end 200 mg/dL og ledsages af de klassiske symptomer på uforklarligt vægttab, træthed og øget tørst og vandladning, så lægen vil mistænke diabetes mellitus. Han vil anmode om en fastende blod glukose niveau test til at bekræfte disse mistanker.

• Deltage i en oral glukose tolerance test. Denne test vil kræve du til hurtigt drikker en stor mængde af ekstremt søde væske. Blodet trækkes både før og efter drink at sammenligne glucose niveauer. Hvis blodglukose niveau er højere end 200 mg/dL over et 2 timers interval, vil så du blive diagnosticeret med diabetes.

• Overveje at have din hæmoglobin A1c niveau markeret samt. Dette er en test, der gør det muligt for lægen at fastslå en 2 til 3 måneders gennemsnit af din glucose niveauer. Men det ikke vil diagnosticere dig med diabetes alene, kan det give lægen et andet vigtigt redskab til at hjælpe dig med sukkerærter sygdommen, hvis du faktisk udvikle det.

Tips & advarsler

  • Holde styr på dine symptomer før din test, så lægen kan have en god fornemmelse af Hvornår eller hvorfor du har udviklet diabetes.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com