Tilføje antirefleksbelægning til objektiver

08/01/2012 by admin

Tilføje antirefleksbelægning til objektiver

Tilføje antirefleksbelægning, også kaldet anti-reflekterende coating, at dine briller er ikke et gør det selv-opgave. Du skal tage din objektiver til en optiker at have belægningen tilføjet, hvis du beslutter dig for den ekstra udgift er det værd. Antirefleksbelægning kan forbedre vision og forbedrer udseendet af dine øjne ved at gøre linser næsten gennemsigtige, men det har også et par ulemper, koste blandt dem.

Instruktioner

• Afgøre hvorvidt antirefleksbelægning vil fungere godt med dine linser. I USA, mellem 12 og 15 procent af glas har antirefleksbelægning, sammenlignet med 65 procent i Europa og 95% i Japan, ifølge OpticalCourse.com. En del af årsagen er, at flere mennesker i USA har lygteglas af plast; Det er sværere for at reducere blænding på plast linser i forhold til glas. Hvis du har asfærisk linser, som har en fladere kurve end almindelige linser, glas fremstillet af polycarbonat eller high-indeks linser, kan du opleve mere blænding end andre linse wearers; anti-glare objektiver kan have særlig gavn for dig.

• Overveje de mulige ulemper som fordele. Selv om nyere anti-glare linser har reduceret nogle af bekymringerne, kan denne type belægning gør linser, sværere at rengøre og tilbøjelige til at ridser. På den anden side, anti-blænding belægning kan forbedre dit nattesyn ved at reducere glorier omkring lys og kan også reducere anstrengelsen af øjnene hvis du arbejder i et kontor med lys. Antirefleksbelægning vil øge mængden af lys fra et gennemsnit af 92 procent til 99,5 procent, ifølge OpticalCourse.com.

• Beslut hvilke type belægning til at købe for dine linser. Priserne bestemmes af typen af belægning. Betale for mid-Price eller high-end belægningen kan give dig et bedre produkt og kunne være værd at den ekstra omkostning i det lange løb. High-end antirefleksbelægning kan reducere risikoen for ridser. Forsikring dækker generelt ikke omkostninger ved at føje antirefleksbelægning.

• Tag dine briller at have anti-blænding belægning tilføjet. Dette kan tage flere dage, afhængigt af om arbejdet udføres på stedet eller hvis det skal sendes.

Tips & advarsler

  • Hvis ikke du er sikker på, at anti-blænding belægning vil fungere godt med dine linser, skal du bede din optiker for hans udtalelse.
  • Nogle antirefleksbelægning modstå vand og olie, gør rengøring nemmere.
  • Nogle premium antirefleksbelægning kan ikke være tonet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com