Hvordan du kan genbruge vandtanke

06/06/2013 by admin

Hvis dit hjems vand lagertanken pludselig standser arbejdet, vil du finde dig selv med flere problemer på hænderne. Selv om bortskaffelse af gamle tanken kan være i bunden af denne liste, det er vigtigt, at du bruger pleje, når der beskæftiger sig med dette problem: som i 2006, forbyder mere end 20 amerikanske stater dumping apparater såsom vandtanke på lossepladser, herunder Californien og Minnesota. Hvorvidt deponering dumping er ulovlige i din tilstand, er det en god idé at overveje genanvendelse som en mulighed.

Instruktioner

• Ringe til din lokale genbrugsstation og spørge dem, hvis de vil tage dine brugte tank intakt. Alt efter de faciliteter til rådighed, kan din centerets medarbejdere kunne indsamle tanken fra dit hjem og nedbryde selv.

• Nedbryde din tank på egen hånd og bringe skrot metal dele til din lokale genbrugsstation. Eller hvis dit nabolag har tilstrækkelig bin plads, deponere metal der. Selv hvis din genbrugsstation ikke accepterer hele tanke, vil du helt sikkert kunne genbruge omstrejfende metal.

• Kontakt en vand tank leverandør, herunder en fra som du planlægger at købe din nye tank. Virksomheden kan være villig til at afhente eller endda købe dit gamle tank, enten for at sælge den renoveret på et senere tidspunkt eller bruges til reservedele. Selv om virksomheden ikke vil acceptere tanken, kan en repræsentant kunne giver dig yderligere valgmuligheder på hvad de skal gøre med det.

• Genbruge din gamle tank til et andet formål. Hvis det har et hul, du ikke kan udfylde, for eksempel, du kan indsætte en plastik tragten i det, placere tanken i din baghave og indsamle regnvand med det.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com