Om Nutrex

05/17/2016 by admin

Nutrex eller Nutrex forskning er et firma baseret i Oviedo, Florida kendt for sine vægttab piller såsom Lipo 6, protein kosttilskud og muskel vækst kosttilskud. Virksomheden blev grundlagt i 2002 med et mål om at udvikle banebrydende sundhedsprodukter. Det hævder at være den første supplement virksomhed at udnytte flydende kapsler. Det ejer flere private datterselskaber og er et datterselskab af ernæring systemer.

Eksperter/påtegninger

Nutrex har flere professionelle karrosserifabrikanter på sin hjemmeside med mange gevinster i Mr. Universe, Mr. Olympia, Arnold Schwarzenegger Classic, stat og internationale titler. Men der er ingen erklæringer, at de støtter Nutrex produkter og ingen beviser for, at de har brugt virksomhedens produkter for at vinde priser. En ekspert, der virker for Nutrex og er til rådighed for spørgsmål er John Gasper, en tidligere Teenage Styrkeløft mester og USA National Champion Bodybuilder.

Produkter, der tilbydes

De fleste af Nutrex produkter har modtaget positive anmeldelser af forbrugere på websteder som www.reviews.bodybuilding.com, www.illpumpyouup.com og www.supplementcritic.com. Men der er forbrugerne, der var ulykkelig og ikke nå de forventede resultater. Uformelle anmeldelser kan ikke være den mest objektive kilde til information, da der er ingen kontrol, hvis produktet blev taget efter retningslinjer. Websted og produkter erklære, at produkterne ikke er mirakelkure muskel forbedring og vægt tab. En person har en sund kost og engagere sig i motion at realisere betydelige sundhedsmæssige forbedring. Nutrexs mest populære produkt, Lipo 6, blev kaldt tilbage af den australske regering i oktober 2008 på grund af spor af yohimbine, en receptpligtig medicin i USA, som har vist sig at være en effektiv behandling af mandlig impotens. Dog fedt en 2006 undersøgelse offentliggjort på det nationale Center for bioteknologi Information hjemmeside for tyve soccer spillere tager Yohimbine fandt ingen bivirkninger og at det hjalp til at reducere krop masse, men ikke body mass eller atletisk ydeevne.

Datterselskaber

Privat datterselskaber af Nutrex omfatter Nutrex Inc., baseret i San Dimas, Californien, med en årlig omsætning på $540K med to medarbejdere, én bliver formand Gerry Cyseysky. Det fokuserer på tør, kondenseret og fordampet mejeri produktfremstilling. Nutrex Hawaii Inc. fokuserer på medicinsk kemikalier og botaniske produkter.

Ernæring systemer, moderselskab

Nutrex er et datterselskab af ernæring Systems, et selskab, der blev grundlagt i 1992 og markedsfører sådanne mærker som Muscletech, BSN, Gaspari og indvendige panser. De er baseret i Australien med 40 ansatte ledet af CEO Ken O'Driscoll.

Nuværende markedsføring

Nutrex og dens moderselskab er førende sponsorer for begivenheder som Ultimate Fighting Championship, flere bodybuilding konkurrencer og endda fodbold (soccer) hold i Australien. Deres produkter er featured på mange online-fora og butikker som GNC og Rite Aid. Ernæring kosttilskud er ikke reguleret af FDA så upartiske undersøgelser, lægehjælp og forbrugernes vurderinger kan være den eneste metode til at kontrollere effektiviteten af Nutrexs produktlinje.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com