Kan du Die fra en jerntilskud?

09/15/2016 by admin

Kan du Die fra en jerntilskud?

Jerntilskud er taget af dem med en jernmangel, dem, der mister jern hurtigt og dem, der ikke absorberer jern korrekt. Hvis de ikke anvendes korrekt, men kan jerntilskud have alvorlige helbredsmæssige konsekvenser.

Dosering til børn

Ifølge NIH.gov, er børn døde efter indtagelse af så lidt som 200mg af et jerntilskud. Selvom de fleste jerntilskud ikke giver 200mg i en enkelt pille, er barndom død fra jern overdosis en mulighed. Kosttilskud bør ikke gives til børn undtagen under nøje opsyn af en sundhedsmedarbejder.

Voksen dosering

Voksne kan lide af overdosis jern selvom voksen død ikke er knyttet til en enkelt jerntilskud. Tidlige symptomer på en jern-overdosering omfatter diarré, kvalme, kraftige mavesmerter og opkastning. Senere symptomer omfatter kramper eller krampeanfald, klam og bleg hud, en hurtig og svag hjerteslag, overfladisk, rapid, vejrtrækning og blå tonede læber, palmer og fingernegle.

Tidsramme

Symptomer på en jern overdosis ofte ikke vises, før en time efter pillerne er blevet slugt, siger Mayo Clinic. Personer, der har mistanke om overdosis jern bør ikke vente for symptomerne at dukke op før overskriften til en skadestue til behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com