Anvendelser af Black Walnut Hull tinktur

07/11/2010 by admin

Anvendelser af Black Walnut Hull tinktur

En tinktur er en opløsning af urteekstrakt, som regel i korn alkohol. Doser er målt i dråber. Sort valnød skroget tinktur er bredt menes at have svampedræbende, antiviral, antibakteriel og antihelmintic egenskaber. Det er nærende og anvendes både eksternt og internt. Allerede i den revolutionære krig, blev sort valnød skroget tinktur kombineret med nelliker og malurt at rense kroppen af indvoldsorm. En astrigent, sort valnød skroget tinktur er et effektivt middel mod mange kløende hududslæt.

Ernæring

Sort valnød skroget tinktur indeholder fytokemikalier beta-caroten, ellaginsyre, juglone, myricetin og tannin. Den er rig på calcium, magnesium, jern, mangan, fosfor, kalium, selen, silikone og zink. Det er en god kilde til vitaminer B1, B2, B3 og C. Phyllis Balch, klinisk ernæring rådgiver (CNC) og forfatter af recept på ernæringsmæssige Healing, sort valnød skroget tinktur aids fordøjelsen, forårsager en afførende effekt uden smerter eller irritation, og kan hjælpe med at sænke blodtrykket og kolesterolniveauer.

Parasitter

Sort valnød skroget tinktur er muligvis den bedste kendte urtemedicin for orme. Børneorm forårsage intens anal kløe, især om natten, og oftest rammer børn. Bændelorm kan forstyrre næringsstof absorption i tarmen. Andre typer af orme kan ses i afføringen. Sort valnød skroget tinktur siges at dræbe mange af disse parasitter. Traditionelt anvendes en kombination af sort valnød skroget tinktur med malurt og nelliker, begynder med et par dråber hver fjerde time og gradvist øge dosis, indtil 20 dråber er taget fire gange om dagen i 10 dage til to uger. Balch tyder på, at sort valnød skroget tinktur tages på tom mave og bør ikke bruges ved høje doser for mere end 14 dage i træk. Hele familien burde være behandlet nemlig børneorm, især børn, og behandlingen skal gentages.Hoved og krop lus, vil mætte hovedet/kroppen med sort valnød skroget tinktur lindre kløe og dræbe voksne lus. Så meget som muligt, Fjern æg med en fin kam, og holde gentage behandlingen med sort valnød skroget tinktur hver tre til fire dage indtil angrebets er væk.

Svamp og sår

Sort valnød skroget tinktur siges at være effektiv mod drosler, jock kløe, fodsvamp og vaginal gær infektioner. Disse er alle forårsaget af Candida, som kan blive ryddet med daglige programmer af Black Walnut Hull tinktur. For børnesår sår, som er forårsaget af bakterier, staphylococcus, gaze gennemblødt i sort valnød skroget tinktur og tapede på plads, så de kan holdes våd. Opsuger kan fjernes i fire eller fem dage, hvor healing bør være indlysende. Denne fremgangsmåde anbefales også til behandling af ringorm. Phyllis Balch stater, der sår i munden, herpes virus forkølelsessår, poison ivy og vorter (også viral), vil alle drage fordel af anvendelser af Black Walnut Hull tinktur enten flere gange om dagen eller som opsuger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com