At fjerne hudorme & Whiteheads

04/12/2011 by admin

Om hudorme og Whiteheads

Vi alle får dem. Du kigger i spejlet og har trang til at klemme, pluk eller pop dem--alt for at få dem fra dit ansigt. Hudorme er en type af akne og kommer fra delvist tilstoppet porer. Whiteheads er helt blokerede porer. Hvornår hudceller døde og bakterier nå overfladen af din hud, din pigment bliver sort fra ilt, forårsager den grimme lille sort bump. Whiteheads er porer, der er blokeret med døde hudceller og bakterier, men ikke få iltet. Metoder til at fjerne hudorme og whiteheads er ens.

At-Home metoder til fjernelse af hudorme og Whiteheads

Bruge en sæbe, der indeholder salicylsyre eller alpha hydroxy syrer kan hjælpe unclog porer.

Brug en blid benzoylperoxid eksfolierende krat på dit ansigt. Disse Eksfoliering fjerner de døde hudceller.

Placere dampende vand i en skål og dit ansigt over det. Eller våde håndklæder med varmt vand og læg dem på din hud. Damp åbner dine porer.

Det er vigtigt at holde din hud fugtig. Bruge en oliefri fugtighedscreme i morgen og aften.

Mere specifikke metoder til fjernelse

Hudorme, kan du købe hudorm strimler på ethvert apotek eller apotek. Disse bånd-lignende strimler er placeret på din næse til 10 minutter (Læs vejledningen på pakken, som procedurer kan variere). Fjern strimlen og hudorme på overfladen af din hud bør fjernes. Dette er en midlertidig løsning; hudorme vil højst sandsynligt vende tilbage.

Bruge topiske retinoider, såsom Retin-A, at fjerne hudorme og forhindre dannelsen af nye ved unclogging porer og fremmer normal cellevækst.

Du kan købe produkter, der indeholder salicyclic syre eller få en kemisk peeling indeholdende glykolsyre fra en hudlæge. Begge disse metoder fjerne døde hudceller fra porerne.

En professionel hudlæge eller facialist kan bruge en metallisk extractor hen til unplug hver hudorm eller whitehead. Særlig forsigtig skal bruges til at forhindre facial ardannelse.

Forebyggelse af tilstoppede porer

For at forebygge og nedbringe hudorme og whiteheads, skal du se din kost. Du bør drikke rigeligt med vand og undgå fedtet fødevarer. Ved at øge fugt til din hud gennem hydrering og reducere olie indtag og dermed olieproduktionen i huden, kan du hjælpe med at reducere hudorme. Spiser frugt og veggies og undgå kulhydrater og fedtstoffer. Når madlavning, bruge olivenolie i stedet for smør eller margarine.Sørg for at bruge ikke-comedogen makeup og rense dit ansigt efter svedtendens og før sengetid til at fjerne snavs og makeup.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com