Hvordan til at genkende symptomerne på lungehindebetændelse

06/17/2012 by admin

Væggene i dine lunger er dækket med et tyndt væv. Når disse væv svulme eller blive betændt, der er kendt som en tilstand kaldet lungehindebetændelse. Der er mange sundhedsrelaterede problemer, der kan forårsage lungehindebetændelse, men lungehindebetændelse alene kan behandles. Symptomerne kan være smertefulde og kan variere fra mild til svær. Kende symptomerne kan være nyttigt for dig, når du taler med din læge. Her vil du lære at genkende dem.

Instruktioner

Hvordan til at genkende symptomerne på lungehindebetændelse

• Se din læge hvis du oplever nogen smerter i brystet eller problemer med din vejrtrækning. Brystsmerter kommer normalt meget pludseligt når forbundet med lungehindebetændelse. Der er mange sundhedsmæssige betingelser, der kan forårsage de samme symptomer, så det er vigtigt at tale med din sundhedspleje professionelle, hvis du oplever dem, så de kan gøre, hvad er nødvendig for at afgøre hvad forårsager yours.

• Besøge din læge, hvis ud over smerter i brystet, du oplever nogen skulder eller mave smerter. Der er tidspunkter, når brystsmerter du oplever på grund af lungehindebetændelse vil faktisk udvide til skulder eller maven. Disse smerter bør behandles af din læge så hurtigt som muligt.

• Rapport til din læge nogen smerte eller ubehag, der er et resultat af nysen eller hosten. Selv om det forekommer normalt, kan der være en underliggende årsag til det. Når der beskæftiger sig med lungehindebetændelse, den smerte, der er forbundet med det har tendens til at blive skarpt eller forværre når Lidende hoster eller nyser. Denne skarpe smerter kan være et supplement til en konsekvent smerte, der stikker i brystet. Sørg for at lade din sundhedspleje udbyder, hvis dette gælder for dig, selv om det ikke forekommer hver gang du nyser eller hoster.

• Gå til din læge er du udvikle et vedvarende feber. En af årsager til lungehindebetændelse er en infektion og feber er kroppens måde at forsøge at bekæmpe det ud. Være parat til at fortælle din læge når feberen begyndte og hvad temperaturen har været. Hvis din feber er høj og din læge er ikke tilgængelig, gå til den nærmeste skadestue.

• Fortæl din læge om eventuelle muskelsmerter eller hovedpine du oplever. Begge dele er et tegn på infektion og kan være forårsaget af lungehindebetændelse. Mærke især hvis disse ømhed er ledsaget af smerter i brystet, skulder eller maven område som disse er også de symptomer, du kan opleve hvis du udvikler lungehindebetændelse.

Tips & advarsler

  • Lungehindebetændelse kan behandles. Være så grundige som muligt, når de skal beskrive dine symptomer til din sundhedsplejerske. Dette vil sikre en hurtigere diagnostik og behandling. Jo før du får behandling, jo bedre vil du føle.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com