Medicinsk faglige sammenslutninger

07/02/2012 by admin

Medicinsk faglige sammenslutninger

Brancheforeninger hjælpe virksomheder og industrier interagere for at udvikle politikker og retningslinjer for gensidig fordel for alle involverede parter. De også fremme ideer og lobby for love de føler er i de bedste interesse for deres medlemmer. Inden for medicin er ikke anderledes. Som medicin har brækket i flere specialiserede områder, flere faggrupper er opstået, men det er sandsynligvis de ældre og mere etablerede grupper, som offentligheden er mest fortrolig.

American Medical Association (AMA)

American Medical Association blev dannet i 1847 under en medicinsk konvent i Philadelphia. I 2011 og er den største medical association i USA. AMA etableret den "Code of Medical Ethics," den første nationale koden for professionel etik i medicin. Det er stadig den ledende kraft i den medicinske profession. Det fastlægger de værdier, som læger skal opretholde individuelt og kollektivt og aids advokatstandens evne til at regulere sig selv. For eksempel, har Rådet om etiske og retlige anliggender jurisdiktion over AMA medlemmernes appeller af etik-relaterede beslutninger truffet af staten og specialkemikalier medicinsk samfund. Udover sin etik mission, AMA også giver medlemmerne med løsninger til administration af praksis med værktøjer og tips, og bestræber sig på at forbedre klinisk kvalitet og patientsikkerhed.

American College of Physicians (AVS)

American College of Physicians er den største medicinsk-speciale trade organisation i landet og den anden største læge gruppe bag AMA. I 2011 havde ACP 130.000 medlemmer, herunder hensigtsmæssige, intern medicin sub specialister, medicinsk studerende, beboere og stipendiater. Det var indarbejdet i maj 1915 i New York af Heinrich Stern og holdt sit første møde en måned senere. Gruppen hjælper sine medlemmer ved at give uddannelses- og informationsmæssige ressourcer samt lobbyvirksomhed for ansvarsfulde stillinger på offentlige sundhedspolitikker. Det også fremmer og gennemfører forskning til støtte i efteruddannelse af hensigtsmæssige. Gruppen har hovedkvarter i Philadelphia, Pennsylvania.

Amerikanske sygeplejersker Association (ANA)

Den amerikanske sygeplejersker Association begyndte i 1896 som sygeplejersker forbundet Alumne af USA og Canada og skiftede navn til sit nuværende moniker i 1911. Kun 20 sygeplejersker deltog i det konstituerende møde i 1896, men fra 2011, gruppen kan prale 3,1 millioner medlemmer. Målet med organisationen er at fremme høje standarder og rettigheder for sygeplejersker på arbejdspladsen. ANA lobbyer kongres på utallige sundhedsrelaterede spørgsmål. Det har etableret en professionel sygeplejerskernes kode og udviklet akkrediteringsstandarder for områderne af sygepleje specialisering. ANA er baseret i Silver Spring, Maryland.

American Academy of Pediatrics (AAP)

American Academy of Pediatrics blev dannet i 1930 da 35 børnelæger mødtes i Detroit, Michigan til at oprette et uafhængigt forum for at diskutere børns medicinsk behov. Den spirende organisation satte scenen for forebyggende sundhed praksis for børn, såsom vaccinationer og regelmæssig sundhed eksamener. I 2011, er AAP vokset til 60.000, med medlemmer i USA, Mexico og Canada. Dens medlemmer omfatter børnelæger, pediatric sub speciallæger og pediatric kirurgisk specialister. Gruppens opgave er at sikre optimale fysiske og mentale velvære for spædbørn, børn og unge. AAP har hovedkvarter i øst Grove Village i Illinois.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com