HFCA Form 1500 instruktioner for Palmetto

06/08/2012 by admin

HFCA Form 1500 instruktioner for Palmetto

Palmetto GBA har været en af de største administratorer af Medicare sygesikring siden i 1960 ' erne. Formen HFCA 1500 er den officielle standard form bruges af udbydere til at fremsætte krav om tilbagebetaling af Medicare, Medicaid og supplerende forsikringsselskaber som Palmetto GBA. Disse former kan være meget forvirrende for den gennemsnitlige forsikringstageren, men hvis du samle alle dine politiske dokumenter, inden du begynder og trække på hjælp fra din udbyder, udfylder fordringer former som HFCA 1500 behøver ikke at være svært.

Instruktioner

• Fyld i boksen svarende til typen af sundhedspleje dækning gælder for kravet. Hvis dette er et krav, Medicaid, markere boksen Medicaid og derefter skrive i den forsikredes id-nummer, patientens Heath forsikring hævder nummer (HICN).

• Fyld i patientens personlige oplysninger. Skrive i patientens navn, fødselsdato, køn, adresse og telefonnummer, nøjagtigt som den vises på hans Medicare kort.

• Give de ønskede oplysninger om de forsikringstager, hvis patienten ikke er forsikringstager. Hvis Medicare er patientens primære forsikring, tomt varenummer 4 og 6. Hvis patienten har medicinske forsikrings primære til Medicare, Udfyld navn forsikret.

• Angive patientens relation til forsikret ved at markere den relevante boks. Give oplysninger om patientens forsikring primære til Medicare ved at udfylde punkt 7 med kontaktoplysninger for forsikret og ved at udfylde varenummer 11 med den forsikredes politikoplysninger.

• Fyld i punkt 8 og 10 angiver patientens ægteskabelig status og til at angive, om skaden, der var job-relaterede, auto ulykke-relaterede eller relaterede til en anden form for ulykke.

• Spørg din udbyder udfylde elementer 9a til 9d med patientens Medigap fordel oplysninger. Formidleren bør også udfylde den forsikredes politik/gruppenummer, datoen for fødsel og sex, og give den påstand behandling adresse Medigap forsikringsselskabet i rubrik 9 c og betaleren id-nummer i rubrik 9 d.

• Datere og underskrive formularen i rubrik 12 med dit fulde navn og en 6 eller 8 cifret dato. Hvis patienten er i stand til at signere formularen, kan en repræsentant logge på patientens vegne. Patienten eller repræsentant skal også angive en signatur i rubrik 13 giver tilladelse til Medigap fordele skal betales til udbyderen eller leverandør.

• Indeholder oplysninger om den aktuelle sygdom eller skade i punkt 14 og 16. Angiv datoen for den aktuelle skade, sygdom eller graviditet og, hvis patienten er ansat, de datoer, hvor skaden vil forhindre ham i at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

• Fyld i providernavn i punkt 17. I boksen 17a, har udbyderen fylde i hans eller hendes UPIN- og i boksen 17b, hans NPI. Disse felter skal udfyldes, hvis provideren ordrer en tjeneste.

• Give de ønskede oplysninger om patientens indlæggelse i elementer 18 til 20. I punkt 18, angives datoerne for ethvert hospital bo relateret til den aktuelle sygdom eller skade, og i punkt 20, Bemærk om en udenfor lab blev brugt til diagnostiske tests.

• Har udbyderen udfylde punkt 24 med alle de nødvendige oplysninger vedrørende tjenesteydelser og afgifter for disse tjenester. Provideren skal angive datoer og sted af service, relevante procedure koder og diagnose kode referencenumre, gebyrer for tjenesteydelser, dage eller enheder, ID kvalifikationskampe og UPIN-/ NPI af afsmeltet læger.

• Spørg din udbyder at udfylde punkt 25 med Federal Tax ID-nummer eller CPR-nummer og angive, hvilket nummer bruges ved at markere den relevante boks.

• Har udbyderen udfylde elementer 27 gennem 30 med relevante faktureringsoplysninger. I punkt 27 skal provideren angiver, at han accepterer Medicare fordele. Punkt 28 skal udfyldes med de samlede omkostninger til tjenester, punkt 29 med det beløb, patienten betaler for disse ydelser og vare 30 med balancen grund.

• Bede udbyder til tegn og dato form under punkt 31 og 33, bede hende om at give sit telefonnummer, fakturering navn, adresse, postnummer samt og udbyderens NPI i punkt 33a.

Tips & advarsler

  • Udfylde så mange oplysninger som du selv kan og derefter bede din udbyder til at udfylde nederst halvdel af formularen. Din udbyder har adgang til diagnose og procedure koder ud over de afgifter forbundet med kravet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com