Om College studerende sygesikring planer

06/20/2011 by admin

Health insurance muligheder for college studerende varierer meget og kan være svært at dechifrere. Mange kollegier kræver deres studerende at få sygesikring, der henviser til, at nogle faktisk tilbyde studerende gratis lægehjælp. Elever og forældre til elever bør undersøge deres valgmuligheder grundigt for at finde den sygesikring løsning, der passer til deres budget og livsstil.

College Health Insurance planer

De fleste skoler har en sygeforsikring plan, at studerende kan tilmelde sig til at modtage sundhedspleje gennem universitetet. Lejlighedsvis, vil denne sundhedspleje udvide til off-campus sundhedsleverandører så godt. Ifølge Health Insurance finderne, mange gymnasier automatisk tilmelde dig deres studerende i college's sundhedsplan og vurdere en sundhed gebyr. Denne plan giver normalt studerende adgang til på campus sundhedstjenester lidt eller ingen yderligere omkostninger for studerende. Nogle gymnasier, der vurderer dette sundhed gebyr give studerende mulighed for faldende college's sundhedsplan, hvis de kan vise bevis for sygeforsikring gennem andre midler.

Sygeforsikring gennem forældre

Mange studerende er berettiget til sygeforsikring gennem deres forældres arbejdsgivere med ringe eller ingen omkostninger. Kravene varierer afhængigt af arbejdsgiveren og forsikrings selskab. Nogle selskaber stoppe forsikring børn, når de bliver 18, men mange fortsat dækning gennem en alder af 25 eller ud over, så længe den afhængige underordnede er ugift og er fuldtidsstuderende.

Sygeforsikring gennem arbejdsgiverne

Texas sundhed muligheder anbefaler, at studerende, der ansættes søger forsikring gennem deres arbejdsgiver, da dette er ofte en af de mest omkostningseffektive muligheder. Arbejdsgiveren sygesikring planer kan ikke give adgang til på campus sundhedsleverandører, men har andre fordele såsom all-året dækning, dækning under ferier og en bredere vifte af sygesikring udbydere.

Individuelle Health Insurance

Mennesker, der ikke kan få forsikring fra deres college, forældres arbejdsgiver eller personlige arbejdsgiver ofte søge dækning fra et privat forsikringsselskab. Dette er en af de dyreste valg, og det kræver ofte en medicinsk vurdering til skærmen for enhver præ-eksisterende forhold. Enkelte dækning kan skræddersys til den enkeltes behov og kan give så meget eller så lidt dækning efter behov på forskellige prisniveau.

Medicaid

Ifølge Texas sundhed muligheder er Medicaid et føderalt finansieret sundhed forsikring mulighed for trængende elever eller studerende med visse særlige omstændigheder. Studerende på velfærd automatisk kvalificere sig til Medicaid. Gravide studerende, undtagelsesvis trængende elever, folk med høj medicinske regninger, at de ikke kan betale og plejebørn er også berettiget under visse omstændigheder. Department of Health and Human Services bestemmer studerende støtteberettigelse til Medicaid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com