Hjemmelavede lever rense

06/08/2011 by admin

Mennesker med en lever brug for udrensning lider symptomer som uforklarligt vægttab, glansløst hår, skøre negle, oppustethed og endda humørsvingninger. Der er hjemmebagte lever rensemidler, der kan gøres til lette bedre leveren sundhed.

Vand

Vand er en hurtig og billig leveren sæbe; drikke seks til otte briller kan en dag hjælpe skylle giftstoffer ud af leveren.

Sund kost

Spise en velafbalanceret kost af frugt, grøntsager, fuldkorn og proteiner i moderation hjælper med at rense leveren. Samt rense leveren, en sund kost giver næringsstoffer til hele dit system og lægger mindre pres på leveren.

Hjemmelavede lever Tonic

Sammen med vand og en sund kost, vil drikke en lever tonic hjælpe rense og fjerne giftstoffer fra leveren. En tonic består af en 8-ounce glas vand, 1 tbsp. af ekstra jomfru olivenolie, 3 tbsp. citronsaft og 2 tsk hvidløg olie vil rense leveren og give ernæring til andre dele af kroppen samt. Denne lever tonic er beregnet til at drikke før et måltid, en gang om dagen.

Marietidsel

Marietidsel er en kraftfuld sæbe af leveren. Agenturet for Healthcare Forskning og kvalitet siger at marietidsel "kan være leverbeskyttende gennem en række mekanismer: antioxidant aktivitet, toksin blokade på niveauet membran forstærket proteinsyntese, antifibriotic aktivitet og mulige anti-inflammatoriske eller immunmodulerende virkninger." Marietidsel er ofte brugt som en behandling for leversygdom. Marietidsel kan findes i de fleste velassorterede helsekostforretninger.

Te

Grøn te har vist sig for at være et meget effektivt værktøj i kampen mod en giftig leveren. Grøn te indeholder antioxidanter, som hjælper rense og helbrede leveren. Grøn te har vist sig for at forbedre leverfunktionen og hjælper med at fjerne fedt fra leveren selv.

Advarsel

Mens disse retsmidler kan hjælpe med at rense leveren, og er gavnlige for kroppen i almindelighed, hvis du har mistanke om, at du kan have sygdomme i leveren eller skrumpelever, straks kontakte en læge. Disse behandlinger er nyttige, men helbrede ikke alvorlige sygdomme i leveren. Disse tonika og kost anbefaling er for dem, der ønsker at detox leveren og øge dens funktion.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com