Hvad kan jeg gøre for at mindske min flatulens?

06/18/2011 by admin

Flatulens er udvisning af en blanding af gasser lavet i fordøjelseskanalen, der er udvist gennem endetarmen. På trods af at alle har gas til en vis grad, kan lyd og lugt af "passerer gas" være pinligt og socialt uacceptabelt. Der er enkle trin, der kan træffes for at reducere flatulens i de fleste mennesker.

Undgå fødevarer at Årsag Gas

Nogle fødevarer medføre mere luft i maven, fordi de er sværere for kroppen at nedbryde. Ifølge Tummytrouble.co.uk, fødevarer som broccoli, kål, løg, bønner, mælkeprodukter, æbler, majs og kartofler kræver en vis mængde bakterier for fordøjelsen og derfor er tilbøjelige til at producere mere luft i maven end fødevarer, der fordøjes let. Undgå kulsyreholdige drikkevarer og tyggegummi er også måder at reducere flatulens, som begge vil tvinge sluge luft, der skal udvises på et tidspunkt gennem enten opstød eller luft i maven. Planlægning af måltider, der omfatter fødevarer som æg, bananer, ris, er hårde oste og andre let fordøjet fødevarer meget sandsynligt, at reducere forekomsten af gas i de fleste mennesker.

I håndkøb

Reduktion af over-the-counter kosttilskud arbejde godt at reducere flatulens. Flere mærker indeholder naturlige enzymer, der forhindrer gas, før den starter. Disse kosttilskud vil hjælpe i fordøjelsen af bønner og andre komplekse kulhydrater, der ofte er synderen for flatulens.

Mindre måltider og spise langsomt

Overspisning og spise for hurtigt kan bidrage til flatulens. Store måltider er hårdere arbejde for dit fordøjelsessystem og kan betyde forkert fordøjelse er mere tilbøjelige til at forekomme. Hugge ned mad i stedet for at tygge langsomt og tage din tid vil også tvinge mere luft til at blive fanget i din fordøjelseskanalen.

Hjem afhjælpe

Fennel is a recommended home remedy for reducing flatulence, according to Home-remedies-for-you.com. Kog nogle fennikelfrø i vand for at lave en te. Det har en behagelig lakrids type smag og hvis forbruges ved udgangen af hvert måltid, det burde hjælpe dig helt undgå gas.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com