Hvordan at slippe af dårlig eksem

05/15/2011 by admin

Eksem er en hudsygdom, der er anlagt den ved en inflammatorisk reaktion fra immunsystemet, som kan være mild, moderat eller endda alvorlige. Denne særlige hud betingelse kan påvirke nogen, på alle alderstrin, men det rammer oftest børn. Nogle børn vokser ud af det, mens andre lider af eksem for hele deres liv. Dårlig eksem kan være ganske smertefuld som følge af konstant kløe og inficeret hud. Kost, stress og miljø er blandt de faktorer, der udløser eksem. At slippe af med eksem kræver en livsstilsændring, der vil også være meget gavnligt for dit helbred.

Instruktioner

• Gå til din lokale helsekost butik og købe en stor pose rå gulerødder, b-kompleks vitaminer (50 mg), D3-vitamin (1000 mg), levertran, flydende calcium og magnesium (500 mg), og en hel mad multi vitamin og mineral supplement. Du kan også købe vitaminer online. Mens du er på helsekostforretning, være sikker på, at bestanden op på andre grøntsager og frugt, som du nyder. Du bliver nødt til at forbruge fem eller flere portioner pr. dag udover gulerødder. Gulerødder er de vigtigste vegetabilsk for dem, der lider med eksem, fordi gulerødder indeholder høje niveauer af beta-caroten, hvilket forbedrer hudens sundhed og celle fornyelsesproces.

• Lave en aftale for at se en naturopatisk læge at gå over din plan. De doser, der foreslås i denne artikel er for voksne, men du kan skære dosering i halvdelen til et barn. Tal med din ND til at finde ud af hvis han anbefaler andre kosttilskud baseret på dine individuelle behov.

• Gå til din lokale spa og købe Hylunia Healing og genoprette fløde. Hylunia er ikke sælges online eller i butikker. Husk at denne creme er $45, så hvis det er for dyrt for dig, Prøv andre cremer indtil du finder en, der fungerer godt. Efter at have stoppet på din lokale health spa købe en klor filter i dit brusebad. Klor i vand fra hanen er meget tørre, som kan irritere følsom eksem hud. Installere filteret hurtigst muligt.

• Skriv ned hvad du eller dit barn spiser i en fødevare dagbog. Du kan købe en fødevare dagbog eller blot bruge en notesbog. Skrive ned hver mad indtages, herunder drikkevarer. Se hvordan kroppen reagerer. Fødevarer at forværre eksem er mælk, ost, hvede, æg, soja og sukker.

Fjerne fødevarer, der synes at forårsage eksem flare-ups. Omfatte masser af hele fødevarer i din kost, såsom rå frugt og grøntsager. Drikke 8 til 10 glas rent vand om dagen. Hvis denne plan er for et barn giver barnet halvt deres kropsvægt i ounces vand om dagen. Tage din vitaminer med måltider om morgenen eller midt på eftermiddagen. Hvis du har svært ved at tage vitaminer, opdele dem mellem måltiderne.

Den daglige hele vitamin dosis for voksne er to tabletter om dagen baseret på etiketten anbefalinger. Tage 500 mg af flydende calcium og magnesium pr. dag, 1.000 mg af vitamin D3, ud over at få 20 minutter eller mere af solskin. Du skal bruge 1 til 2 tbsp. torsk lever olie, afhængig af sværhedsgraden af eksem. Du bør også tage 50 mg af B-vitamin dagligt.

• Anvende eksem creme til kroppen dagligt. Efter at tage et brusebad slather din krop med Hylunia helbredende og genoprettende fløde eller en anden creme, som du føler gør opgaven. Hylunia er alle naturlige, men der er andre cremer, der kan sammenlignes. Aveeno har et eksem behandling creme for omkring $8. Der er også en overnight kløe lettelse creme, der kan være nyttige.

Tips & advarsler

  • Sukker er normalt den største aggravator, fordi det svækker immunsystemet og øger betændelse. Eliminere sodavand, te, kager eller noget, der indeholder raffineret sukker eller high fructose corn syrup. Læs etiketterne, fordi mange produkter, såsom brød og endda marmelade, indeholder høj fructose corn syrup. Alle naturlige vaskeri sæbe er også nyttigt for eksem-liggende hud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com