Hvordan til at behandle menstruationssmerter med Akupressur

06/05/2011 by admin

Hvis du lider af PMS og menstruation kramper, men foretrækker en mere holistisk tilgang til behandling af ubehag, du kan finde denne enkle Akupressur virker for dig. Baseret på principperne om akupunktur, virker Akupressur centrale trykpunkter langs meridianer i kroppen til at forbedre strømmen af Chi eller energi og lindre smerter.

Instruktioner

• Hvile på ryggen i en behagelig stilling og anvende blide tryk på punktet mansion sommerhus, beliggende mellem bækken knogler i den naturlige krølle skabt hvor benet møder maven og om to fingre under navlen. Dette punkt vil bidrage til at lindre smerten ved menstruation kramper og mavesmerter.

• Flyt til det brusende dør punkt, blot to finger bredder nedenfor mansion sommerhus pege på den naturlige ben krølle. Igen, dette punkt hjælper til at slappe af i maven og lindre kramper.

• Find havet af energi punkt midt i bækken området, omkring to finger bredder under navlen. Manipulere denne følsomme punkt kan hjælpe med at lindre kramper, PMS, infertilitet, udflåd, uregelmæssig eller unormal perioder og forstoppelse.

• Fortsat udgangspunktet gate, to finger bredder under havet af energi og fire finger under navlen. Fordelene er magen til havet af energi, men også hjælper med at lindre inkontinens.

• Roll over på din mave eller sidde oprejst i en behagelig stilling at arbejde de sakrale point lige over halen knoglen i bunden af rygsøjlen. Der er tre punkter på hver side af rygsøjlen, i nærheden af rygsøjlen og fem mere på begge sider, en eller to finger bredder ud over det første sæt. Disse danner en form, der tyder på en sommerfugl. Brug tre fingre til at lægge pres på de indre punkter og derefter alle fem fingre at lægge pres på de ydre sakrale punkter. Denne manipulation slapper livmoderen og lindrer menstruationsbeskyttelse kramper.

• Anvende pres på livmoderen og afgørende punkt, beliggende på den ydre kant af skinkeben på ryggen. Find det halvvejs mellem toppen af hofteben og bunden af din bagdel. Disse punkter lindre kramper der påvirker lavere tilbage samt PMS og urin problemer.

• Sidde i en behagelig stilling at arbejde de tre yin grænseovergangen i Rafah. Placer fire fingre lige over indre ankel knogler til at finde punktet på den indre shin, lige bag skinnebenet. Arbejder dette punkt mindsker væskeophobning, kramper, udflåd og smerter i kønsdelene.

• Finish med bedstefar-barnebarn punkt, placeret i den øverste del af buen af foden. Beliggende omkring en tommelfinger bredde fra bolden af den inderste fod, kan dette punkt reducere symptomerne på PMS, lindre oppustethed og lindre kramper.

Tips & advarsler

  • Hold trykpunkter forsigtigt, anvender kun så meget pres som er behageligt. Træk vejret dybt som du arbejder og flytte ind på et andet punkt, når du føler en udgivelse i energi.
  • For de bedste resultater, skal du arbejde disse Akupressur punkter i den rækkefølge, de er angivet.
  • Du må ikke arbejde tre yin overgangsstedet under den ottende eller niende måned af graviditeten.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com