Typer af supplerende sygesikring

05/19/2011 by admin

Supplerende sygesikring er meget forskellig fra en standard primære sygeforsikring plan, der typisk gør betalinger direkte til tjenesteudbyderen. Den supplerende plan er andet i linje, enten refundere forsikringstageren for udgifter som selvrisikoen eller betale et fast beløb pr. dag eller pr. sygdom, baseret på den plan dækning.

Grundlæggende supplerende sundhed

Nogle traditionelle sygesikring planer, såsom store medicinske politikker, har Co-betalinger og selvrisikoen. Grundlæggende supplerende sundhedsplaner omfatte disse out-of-pocket omkostninger.

Hospital godtgørelse

Disse planer gøre kontantbetalinger direkte til forsikringstageren. Betalinger kan være en procedure, bestemt hospital eller baseret på antallet dage på hospitalet. Visse procedurer er det ofte nødvendigt at være på hospitalet til et minimum antal dage.

Hændelig død og Dismemberment (AD & D)

AD & D betaler et bestemt beløb for hændelig død eller tab af førlighed og synet. Afhængigt af politikken, kan det også betale for udgifter fra en ulykke som co-betaler og hjælp i hjemmet.

Medigap

Medigap planer er beregnet til folk på Medicare og hjælpe med at dække huller i Medicare dækning som co-betalinger og selvrisikoen.

Sygdoms specifikke

Disse kaldes undertiden kritiske sygdom planer og de betaler et engangsbeløb hvis forsikringstageren pådrager de specifikt sygdomme, typisk kræft, Alzheimers eller et hjerteanfald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com