NO2 Supplere bivirkninger

05/02/2011 by admin

NO2 kosttilskud hævder at øge produktionen af nitrogenoxid i blodet. Nitrogenoxid er en gas, der spiller en vigtig rolle i driften af det kardiovaskulære system. Siden opdagelsen af denne rolle, er blevet fremmet nitrogenoxid for hjerte-kar-sundhed. Ernæringstilskud virksomheder markedsfører nitrogenoxid som en træning der booster. Der er bivirkninger og kontraindikationer for brugen.

Hvad er nitrogenoxid?

Nitrogenoxid, et gasformigt molekyle, der fungerer som en vasodilator, spiller en signaling rolle i det kardiovaskulære system. Når frigivet i blodbanen, forårsager det blodkarrene til at slappe af og udvide. Dermed kontrollerer blodtryk, øge blodgennemstrømningen under træningen eller reducere det under søvn. Hvis kroppen ikke producerer nok nitrogenoxid, kæmper for hjertet at pumpe blodet. Manglen på nitrogenoxid i blodet kan også forårsage vaskulære skader og betændelse.

Helbredsmæssige fordele

I 1998 delte Louis J. Ignarro, MD, co Nobelprisen i medicin for sit arbejde med at opdage de signaling funktioner af nitrogenoxid. Hans bog "NO mere hjertesygdom" skitserer foreslåede lægelige ydelser for at øge nitrogenoxid produktion. Disse fordele omfatter forebyggelse af blodpropper at mindske sandsynligheden for streger, nedadgående regulering af blodtryk til at mindske hjertestop og øge den generelle sundhed i hjerte-kar-systemet ved at mindske plak og gør arteriel og vene vægge sundere. For at øge produktionen af nitrogenoxid, tyder Ignarro på, at tage daglige mængder af aminosyrer arginin og citrullin.

Opdagelsen af nitrogenoxids rolle i kredsløbet førte til udviklingen af Viagra, og nogle forskere har anbefalet, at øget nitrogenoxid vil styrke seksuel sundhed.

Nitrogenoxid Supplements

Mange ernæringsmæssige virksomheder producere kosttilskud, der har til formål at øge produktionen af nitrogenoxid. Disse produkter bruger kombinationer af aminosyrer citrullin og arginin for at øge cellulære produktionen af nitrogenoxid. Sidstnævnte er giftigt at indånde og for ustabil til at indtage. Supplement beslutningstagere hævder, at de vaso-dilatere virkninger af nitrogenoxid vil udmønte sig i øget blodgennemstrømning til musklerne under træning. Større blodgennemstrømning vil tillade større transport af ilt og næringsstoffer ind i musklerne og vil tage væk giftige biprodukter af motion hurtigere. Supplement beslutningstagere hævder, at disse fordele vil tillade brugere at arbejde længere og med større intensitet, således at fremme hurtigere styrke, muskelmasse og muskel-udholdenhed gevinster.

Bivirkninger

Vasodilatorer kan forårsage et pludseligt fald i blodtrykket. De mulige bivirkninger af enhver vasodilatator omfatter svimmelhed, hovedpine, kvalme, væskeophobning, takykardi (hurtige hjerteslag) og hud udslæt.I en 2004 undersøgelse foretaget på Baylor Universitys motion & Sport ernæring laboratorium og offentliggjort i The Sports ernæring Review Journal, tog vægtløfter 4 g af argininog alfa-ketoglutarat--findes i kosttilskud--i otte uger. De viste ingen væsentlige bivirkninger. Fag også rapporteret, at tilskud ikke havde negativ indvirkning, deres humør, libido eller søvn.Mange nitrogenoxid kosttilskud indeholder også koffein, som kan forårsage nervøsitet, hurtige hjerteslag og søvnløshed.

Kontraindikationer

Dem der lider af herpes simplex måske ønsker at undgå at tage kosttilskud designet til at øge nitrogenoxid. Arginin har været knyttet til øget udbrud.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com