Læsning handicap symptomer

11/20/2010 by admin

Der er flere læsning og sprog baseret handicap, der kan manifestere i både børn og voksne. Hver har en bred vifte af symptomer og tegn, der er unikke for det, samt nogle der er lignende rejsevanskeligheder med andre handicap. Alle kan behandles med tålmodighed og ordentlig behandlingsplaner når de er blevet diagnosticeret.

Ordblindhed

En af de mest kendte og anerkendte sprog handicap, ordblindhed kan vises når nogen læser meget langsomt, har problemer med det skrevne sprog samt kendte og ukendte ord. Hun kan have et stort misforhold mellem hvad hun kan forstå fra at lytte til noget vers læsning noget. Symptomer kan også omfatte vanskeligheder med stavning, læsning eller skrivning af bogstaver i den rigtige rækkefølge.

Visuelle perceptuelle/Visual Motor underskud

Disse handicap er en blanding af fysiske og psykiske problemer og omfatter mange forskellige symptomer. Syge kan muligvis ikke genkende de ord hvis kun en del af ordet viser. De kan også miste deres sted ofte, vende hovedet ofte, holder siden eller Bestil på ulige vinkler, eller klage over sløret syn og øje kløe under læsning. Brev tilbageførsler og inversioner er også et almindeligt symptom, især med lignende formet bogstaverne b og d, p og q, og w og m.

Afasi/dysfasi/Global afasi

Disse sprog lidelser er primært centreret omkring problemer med forståelse talte ord, men de omfatter også læsning forståelse problemer. Symptomerne kan omfatte vanskeligheder forståelse vittigheder, manglende evne til at forstå noget læse og problemer med at skrive ting klart eller præcist.

Læsning lidelse

Læsning lidelse kaldes ordblindhed og er meget lig dette handicap, men det ikke er normalt forbundet med stavning og skrivning underskud ofte ses i ordblindhed. I stedet er det centreret omkring svækkelser i læsning og hvordan hurtigt og præcist kan det gøres og hvor meget af den Læs materiale er forstået. Vanskeligheder at identificere enkelte ord eller stavelser, gennemfører eller vende bogstaver eller ord, er der ikke kan stave korrekt, læse langsomt både lydløst og højt og ikke er i stand til at forstå, hvad er blevet læst alle symptomer på læsning uorden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com