Hvad er følelsesmæssige reaktioner til hjem indbrud?

06/08/2011 by admin

Hvad er følelsesmæssige reaktioner til hjem indbrud?

Et hjem indbrud kan være disharmonisk. På trods af at indbrud normalt sker i løbet af dagen, når ingen er hjemme, folk typisk har stærke reaktioner. Ud over truer tab af ejendele, krænkelse af deres boliger og privatliv deres følelse af sikkerhed. Afhængigt af enkelt følelser kan variere fra mild og kortvarig til store traumer, der kræver rådgivning.

Overtrædelse

En af de mest almindelige reaktioner på et hjem indbrud er en følelse af krænkelse. Nogen har indgået den mest personlige rum--hjem og normalt soveværelset. Selv om der er nok noget personligt om indbrud eller hvorfor en person er målrettet, er det svært for folk ikke at tage det personligt. Indbrud tage væk en følelse af sikkerhed, som er et fundament for folks personlige fred.

Vrede

Når nogen kraftigt ind et hjem og tager personlige ejendele, har en beboer al mulig ret til at føle sig vred. Vrede er en normal del af beskæftiger sig med traumer. Ofte, bliver ofrene vred på den ukendte gerningsmand. Især dem, der respekterer andre og har en stærk moralsk, etisk foundation kan finde det forstyrre nogen ikke ville forlænge hende samme respekt, som hun giver til verden.

Traumer

I nogle tilfælde opstår indbrud, mens nogen er hjemme. Selvom indbrudstyve typisk forsøge at undgå at støde beboere, de nogle gange begår fejl og oplev et hjem er besat. I sådanne tilfælde, kan de slå voldelige. Normalt, truer de verbalt og fysisk en overrasket resident. I nogle tilfælde vende situationer voldelige og selv resultatet i voldtægt. Ofre oplever et komplekst sæt af følelser ofte karakteriseret som post-traumatisk stress disorder (PTSD). Symptomer omfatter depression, vrede, tilbagetrækning og angst sommetider fører til panik angreb. Dem, der lider af PTSD skal få hjælp fra rådgivere og læger.

Handling

Bestemmelsen er en sund reaktion på et indbrud. Ofre kan slå deres vrede, frygt og sorg i motivation til at forbedre sikkerheden i deres hjem. Dette kan indebære installation bedre låse, placere dyvler i vinduet spor, køber et hjem sikringssystem og danner et kvarter ur. Politiet og sheriff's department forebyggelse af kriminalitet enheder hjælpe beboere med information og ressourcer til at forbedre personlige og Fællesskabets sikkerhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com