Hvad er involveret i halskirurgi?

06/11/2011 by admin

Hvad er involveret i halskirurgi?

Halskirurgi, også kendt som anterior cervikal discectomy og fusion (ACDF), typisk varer en til tre timer. Mens postoperative instruktioner vil variere med hver kirurgen og patienten, hals kirurgi involverer flere standard procedurer: forberede patienten, at gøre indsnit, fjernelse af disk og diskette fragmenter, dekomprimere nerven, forberede bone graft fusion og lukning af incisionen.

Patienters forberedelse

Du vil ligge på ryggen og anæstesi vil blive administreret. Når søvn bliver din hals renset og prepped for kirurgi. Hvis du vil gennemgå en fusion ved hjælp af din egen knogle, vil din hofte også prepped for en knogletransplantation.

Hud indsnit

En 2-tommer hud indsnit vil blive skåret i højre og venstre side af halsen. Kirurgen vil flytte musklerne i din nakke og trække sig tilbage i spiserøret, arterier og luftrøret til at danne en tunnel til rygsøjlen.

Disk fjernelse

En tynd nål vil blive indsat i din rygsøjle finde den beskadigede disk. Når fundet, vil kirurgen indsætte en sprederen i ryghvirvler ovenfor og nedenfor den beskadigede disk. Svag spænding der bruges til at sprede og adskille ryghvirvler.

Nerve dekompression

Bone sporer, der sidder på din nerve rod er fjernet og foramen (hvor spinal nerve udgange) er udvidet med en boremaskine. En foraminotomy udføres for at give dine nerver tilstrækkelig plads til at forlade rygmarvskanalen.

Bone Graft Fusion

Open discplads er udarbejdet ved hjælp af en boremaskine. Hvis du bruger din egen knogle, vil derefter en hud og muskel indsnit blive skåret over på toppen af din hofte. Knogletransplantation er formet og indsættes mellem hvirvlerne; metal stænger, plader og andre hardware kan bruges til at holde knogletransplantation på plads under fusion.

Luk indsnit

Sprederen og retraktorer er trukket fra de ramte områder, og snit er syet tilbage sammen ved hjælp af suturer. Biologiske lim er gnedet omkring indsnittet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com