Naturlige måder at reducere hævede ben

06/08/2011 by admin

Hævede ben er et fælles problem for gravide kvinder og neuromuskulære patienter har taget medicin, der forårsager væskeophobning og muskler manglende evne til at absorbere væske. Der er flere måder at naturligt reducere benet hævelse uden narkotika.

Kost

Begrænse, hvor meget salt du indtager i din kost, som salt stigninger hvor meget væske kroppen holder og gør dig tørstig for mere væske. Skære ned på hvor meget vand du drikker i løbet af dagen. Drikker mindre at to liter om dagen vil holde hævelse ned. Sørg for at holde sig væk fra koffeinholdige drikkevarer som kaffe eller te, da de gør du tørster vand på grund af dehydrering.

Læne sig tilbage og begrænse

Ændre den stol du jævnligt sidder i at forbedre blodcirkulationen til benene. Dårlig cirkulation vil forårsage benene til at holde fast i vand. Lig på ryggen med benene hævet og en pude under knæene til at fremme sund blodgennemstrømning. Gøre dette så ofte som muligt i løbet af dagen. Dette vil også hjælpe dig med at sove igennem om natten, som beholdt vand i benene, når den ligger ned, vil rejse til blæren forårsager behovet for at urinere.

Bære støtte sokker. Disse fås gennem lægen eller din lokale apotek. Disse sokker bidrage til at fremme blodtilførslen i benene og mindske hævelse. Disse støtte sokker kan bæres hele dagen.

Diuretika

Hvis hævede ben er alvorlige, tage diuretika at skylle vand ud af dit system. Diuretika er piller, eller flydende, fremme regelmæssig afføring og vandladning. Diuretika bør træffes kun under tilsyn af en læge, da store mængder kan påvirke generelle sundhed. Også, tager diuretika såsom vand piller kan gøre dig tørstig, så indtag af vand skal overvåges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com