Historien om medicinsk sagsstyring

06/05/2010 by admin

Inden for medicinsk sagsstyring består primært af socialrådgivere. Derfor, historien om sagsstyring i almindelighed og medicinsk sagsstyring specielt, er tæt forbundet med historien om socialt arbejde.

Tidsramme

Socialt arbejde og sagsstyring blev begge født ud af bevægelsen afvikling hus i begyndelsen af 20 århundrede, hvor socialrådgivere hjalp fattige og dem med helbredsproblemer, forbinder dem med vigtige ressourcer og fortaler for på deres vegne.

Funktioner

Sagsstyring yderligere udviklet i 1950erne og 1960s med processen med bofællesskaber, når mentale institutioner blev lukket. Dette førte til at flere mennesker har brug for EF-baserede tjenester, og til gengæld et øget behov for koordinering af disse tjenester.

Overvejelser

I den sidste del af 1900-tallet, medicinsk sagsstyring udviklet sig til et erhverv i sin egen ret. Siden begyndelsen af 1990 ' erne, med gennemførelsen af forvaltes pleje har hospitaler måttet reducere omkostningerne og afkorte patientens længden af ophold. Derfor, medicinske sagsbehandlere er blevet øget efterspørgsel, specielt i rollen som decharge planlægning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com