Kan Candida spredes til en anden Person?

03/20/2011 by admin

Kan Candida spredes til en anden Person?

Candida, almindeligt kendt som en gær infektion, der forårsager kløe og brændende når den vokser ud af kontrol på nogle overflader af kroppen, herunder kønsorganer, munden og brystvorter.

Organisme

Organismen bag infektionen er Candida albicans, en svamp, der normalt bor i kroppen på et lavt niveau, men kan forårsage problemer, når det overgrows.

Seksuel kontakt

Candida infektioner opstår ofte i vaginal tarmkanalen af kvinder, hvilket fører til en hvid klumpet udflåd og brænde og kløe. Det kan overføres via seksuel kontakt til en mandlig eller kvindelig partner. Hos mænd, det er ofte asymptomatisk og kan sendes tilbage til kvinden, efter hun er blevet behandlet.

Fødsel

Gravide kvinder er meget udsat for gær infektioner på grund af deres hormon udsving. Under passage gennem fødselskanalen, kan babyer erhverve infektion fra deres mor.

Baby til mor

Hvis en baby fangster en candida infektion fra hans mor under fødslen eller hvis han udvikler en naturlig overvækst på sin egen, er dette normalt i form af oral trøske, candida infektion i munden. Oral trøske kan overføres til en ammende mor brystvorter, fører til kløe og brændende i brystet.

Behandling

Candida kan behandles med over-the-counter topikale medikamenter, stikpiller til vaginale område eller oral medicin. Hvis en anden person er tilbøjelige til at have candida, der kunne sendes tilbage til den symptomatiske person, bør de behandles, selv om de selv er asymptomatiske.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com