Hvordan du undersøge ældremishandling

03/25/2011 by admin

Hvordan du undersøge ældremishandling

Ifølge American Psychological Association er ca 2,1 millioner amerikanere ofre for nogle form af ældre misbrug. Det anslås, at mange flere sager går urapporteret. De fleste misbrug sker i hjemmet, mens kun fire procent forekommer i ældre-care faciliteter. I øjeblikket er der ingen føderal lov beskytter mod ældre misbrug; endnu tilbyder enkelte stater love og beskyttelse. Ældste misbrug er vanskeligt at kontrollere, fordi der er ingen standard test til at fastslå ægtheden. Mange politi, social service agenturer og læger er ikke tilstrækkeligt uddannet til at skelne mishandling fra normale hændelser af befolkningens aldring. Der er flere områder at overveje, når de undersøger mulige ældre misbrug.

Instruktioner

• Interview den ældre for at fastlægge de faktiske omstændigheder. Tale med dem og lytte til alle klager, bekymringer eller problemer, de måtte have. I nogle tilfælde er det nødvendigt at have en psykologisk evaluering gennemført. Dette er især nyttigt for ældre, der lider af demens, andre mentale eller følelsesmæssige forhold, eller simpelthen ikke kan kommunikere effektivt.

• Vurdere den ældre fysiske tilstand. Kigge efter skader, sår, dårlig mundhygiejne, dårlig hygiejne, tegn på fejlernæring, og blå mærker. Normal blå mærker henføres til ulykker og aldring opstår i forudsigelige steder på ekstremiteterne. Dem, der er mistænkelige ville blive fundet på ørerne, hals, kønsorganer, balder eller endda fodsålerne. Det er vigtigt at bemærke at nogle medikamenter påvirke blodpropper evne og gøre en person mere tilbøjelige til blå mærker.

• Vurdere karakteristika af pleje facilitet eller den ældre residence. Læg mærke til nogen stærk lugt navnlig af urin og afføring. Uændret sengetøj, overfyldte trash beholdere og dårlig vedligeholdelse af fødevarer forberedelse områder er også klare indikatorer for alvorlige problemer.

• Tale med anlægget personale, hjem sundhedspleje arbejdstagere og familiemedlemmer. Hvis ældre er bosat i en facilitet, tale med andre beboere og deres familier. Kigge efter uoverensstemmelser med udsagn og adfærd, som kan indikere problemer. Ansatte eller personer, der er alt for involveret med en undersøgelse, viser manglende bekymring mod ældre, eller dem, der er verbalt undvigende Adspurgt, giver anledning til mistanke.

• Kig efter uoverensstemmelser i medicinske journaler og interviews med familie, personale og øvrige personale. Især efter en særlig hændelse, eller i tilfælde af en død, bør alle poster undersøges nøje for ukorrekte, manglende eller mistænkelige oplysninger.

• Rapport ældremishandling til de lokale myndigheder. Kalde det lokale politi er det første skridt, som vil resultere i et besøg fra voksen Protective Services. Hvis beviser til støtte for påstandene er fundet, vil en sag åbnes og overvåges nøje af passende social service agenturer. I tilfælde hvor ældre ikke er i stand til at træffe beslutninger for sig selv, og ingen passende familiemedlem er tilgængelige til at gøre det, kan en juridisk værge udnævnes af Domstolen.

Tips & advarsler

  • Ældste misbrug kan være fysiske, følelsesmæssige, seksuelle, forsømmelse, nedlæggelse eller en kombination af ovenstående.
  • Selvom der ikke er nogen sæt personlighed, der angiver en misbruger, ligesom barn misbrugere eller indenlandske misbrugere, er der et mønster af adfærd, der udgør advarselstegn. Misbrugere kan; være alkohol eller drug misbrugere, kontrollere den ældre handlinger, isolere ældster fra familie og venner, skabe en følelsesmæssig eller finansielle afhængighed, truer med at forlade, være ligegyldig mod dem, truer med at skade en elders' pet, ty til navnet ringer, har en kriminel baggrund eller endda har en psykisk sygdom.
  • Disse ældster, som er socialt isolerede, mentalt svækket eller alvorligt fysisk nedsat kan være større risiko.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com