Sådan hæves T-celle tæller

03/18/2011 by admin

T-celle er en grundlæggende bestanddel af det menneskelige immunsystem. En mangel på T-celler kan forårsage meget alvorlige sundhedsproblemer; Hvis din T-celletal er ekstremt lavt, bliver din krop meget modtagelige for et stort udvalg af opportunistiske infektioner. En bestemt sygdom i hvilke T celler spiller en stor rolle er HIV/AIDS; progression fra HIV aids er baseret på en persons T-celletal. En mangel på T-celler er også et centralt element i andre typer af immundefekt sygdomme. Selv om officielle lægeligt tilsyn er absolut nødvendigt, hvis du oplever problemer med din T-celler eller immunsystemet, er der trin, du kan tage for at øge sandsynligheden for at øge din T-celletal.

Instruktioner

• Spise sunde fødevarer og undgå junk fødevarer, der er højt indhold af mættet fedt. Gøre en samordnet indsats for at spise flere portioner af frugt og grøntsager, især mørke grønne og gule grøntsager dagligt. Frugt og grøntsager har en større indvirkning på en persons generelle helbred, herunder en persons immunsystem. Hvis du ikke spiser tilstrækkelige mængder af frugt og grøntsager, din T-celletal vil ikke øge og vil sandsynligvis falde som følge af mangel. Hvis du har en afbalanceret kost, er der en øget sandsynlighed for, at din T-celletal vil stige.

• Drikke mindst to til tre liter vand om dagen, jævnt fordelt over hele dagen. Dette kunne være i form af offentlige vand fra hanen eller flaske mineralvand. Flaske mineralvand, selvom flere dyre, har en langt højere grad af renhed end postevand, hvilket gør det mere fordelagtigt at din generelle sundhed. Vand er enormt vigtigt at den menneskelige krop, og der er videnskabelige beviser for, at vand kan øge T-celler.

• Øvelse i mindst en time hver eneste dag. Motion er fantastisk for menneskekroppen. Motion kan være i form af at tage en lang gåtur, jogging, løb eller ridning en cykel, f.eks. Uanset hvilken form for motion, vil dette øge sandsynligheden for en stigning på T-celle; udøve vil bestemt ikke gøre immunsystemet nogen skade overhovedet.

• Undgå giftige stoffer. Dette omfatter undgår stoffer som alkohol, nikotin og gadestoffer. Alle lægemidler, herunder rekreative og farmaceutiske stoffer, har en vis grad af toksicitet, som kan have en skadelig indvirkning på immunsystemet og T-celler. Selvfølgelig skal du fortsætte med at tage medicin som er ordineret til dig af en læge, men stoffer, der ikke er taget til medicinske formål bør undgås.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com