Naturlige behandlinger for OCD

05/18/2010 by admin

Naturlige behandlinger for OCD

OCD er obsessiv-kompulsiv sygdom, en psykologisk tilstand, der er præget af rystende oplevelser af billeder og tanker, der konstant opstår i sindet. Disse tanker er forhøjet af unreal kvaliteter eller overdrivelser. For at håndtere disse tvangstanker, udvikle mennesker som en forsvarsmekanisme at klare, tvangshandlinger eller handlinger, der er fyldt med regler for at bekæmpe tankerne.Selv om den specifikke årsag til OCD er ukendt, er naturlige behandlinger for OCD alternativer til konventionel antidepressiv medicin. Disse naturlige behandlinger arbejde i forskellige måder at mindske forekomsten af OCD hændelser. Nogle naturlige behandlinger for OCD er omtalt i denne artikel.

Inositol

Inositol eller vitamin B8, øger serotonin følsomhed i kroppen. Det findes normalt inden for alle animalske væv, som en del af cellemembraner, og det findes især i hjernen og hjertet. Inositol forbedret OCD symptomer i en dobbeltblind undersøgelse. Det konstateredes, at afbalanceret niveauer af Inositol har en positiv effekt på psykologiske og nerve sygdomme, som depression og obsessiv-kompulsiv sygdom. Inositol betragtes som en af de naturlige behandlinger for OCD. Inositol er tilgængelige i tillægget form og findes naturligt i store mængder i disse fødevarer: kål, lima bønner, nødder, bananer, havre, jordnødder, rosiner, melasse, hvedekim og ølgær. Det er også tilgængelige i lever, oksekød hjerte og oksekød hjernen.

Vitamin B12

Vitamin B12-mangel er også blevet fundet i tilfælde af OCD. Vitamin B12, eller cobalamin, er et vigtigt næringsstof, som er vigtig for mange biokemiske og fysiologiske processer, herunder normal nerve celleaktivitet. Stigende niveauer af vitamin B12 i din krop kan hjælpe OCD symptomerne aftager. Vitamin B12 er tilgængelige i tillægget form, og det findes naturligt i animalske produkter, æg, mælk, fisk, fjerkræ og kød.

St. John's Wort

St. John's Wort er undersøgt som en naturlig behandling for OCD. Det fungerer som et antidepressivt, der påvirker serotonin-niveauet i kroppen. Nogle undersøgelser har vist forbedringer i OCD efter brug af perikum; andre undersøgelser blev uafgjort. Ikke desto mindre, St. John's Wort har en positiv effekt på OCD og er selv i forhold til Prozac i dens effektivitet. St. John's Wort er en wildflower og en flerårig urt, der er tilgængelige i tillægget og te form.

5-HTP

En anden naturlig behandling, der er i forhold til Prozac er 5-HTP. 5-hyrdoxytryptophan, en aminosyre, fungerer som forbindelse mellem serotonin i hjernen og tryptophan. Dårlige kostvaner, manglende ordentlig søvn og stress er et par faktorer, der påvirker hjernens niveauer af serotonin. Da lave niveauer af serotonin har en forbindelse til OCD, ved at tilføje 5-HTP til kost, kan disse serotonin niveauer stige, dermed balancering symptomerne på OCD. 5-HTP er tilgængelige i tillægget form.

rTMS

Gentagen transkranial magnetisk stimulation eller RTM, er en non-invasiv teknik, der stimulerer hjernebarken ved hjælp af magneter skal enten ophidset eller hæmmet som en hjerne terapi til neurologiske lidelser. For OCD, det forårsager nedsat forekomst af kompulsiv adfærd, og det hjælper personens samlede mentale tilstand. Magnetisk terapi har mange positive resultater; dens virkning som en naturlig behandling for OCD er dog stadig under forskning.

Kundalini Yoga

Kundalini yoga, som er et Sanskrit begreb for coiling, har haft rapporterede effekter på OCD. Det drejer sig om en udjævning af kommunikation mellem kroppen og sindet gennem yoga overbevisninger og teknikker. Det forårsager en beroligende effekt på sindet og kroppen samt en bevidsthed om sindstilstand. Denne type yoga er blevet anbefalet som en naturlig behandling for OCD. Dog kan foreskrevne religiøse bønner og meditation også have lignende beroligende effekt på symptomer på OCD.

Advarsel

Mens naturlige behandlinger for OCD kan have positive virkninger, kan urter og kosttilskud interagere med hinanden og med andre ordineret medicin for tilstanden. Diskutere med din sundhedsplejerske, samt en naturlig sundhed specialist, de naturlige behandlinger for OCD efter eget valg. De vil informere dig om hvilke der er sikre og hvilke er ikke sikkert for din helbredstilstand. Der har været tilfælde, hvor folk selv ordineret en naturlig behandling, og det ikke kun korrigeret manglen, men det også rejst niveauer langt over normale, hvilket førte til en forskellige sundhedsmæssige problemer som følge af kombinationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com